Una dintre cele mai iubite vedete ProTV a dat vestea cea mare. E însărcinată

Una dintre cele mai iubite vedete ProTV a dat vestea cea mare. E însărcinată
S-a căsătorit anul acesta cu doar o lună în urmă, iar acum i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a declarat că urmează să fie mamă.

O celebră prezentatoare de televiziune a dezvăluit că va aduce pe lume un copil și a spus chiar și ce sex are bebelușul.

Una dintre cele mai iubite vedete ProTV a dat vestea cea mare. E însărcinată

Roxana Vulpe, prezentatoarea matinalului de week-end de la ProTV e în culmea fericirii. Tânăra și Bogdan Rădulescu, unul dintre acționarii de la Untold, care s-au căsătorit în septembrie, vor deveni părinți. Nimeni se aștepta și iată că aceasta a reușit să mascheze bine sarcina, ținând cont de faptul că se află în trimestrul al doilea. Vedeta, în vârstă de 32 de ani a mărturisit că Universul i-a dat cel mai frumos semn și că e liniștită și împăcată.

„Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu”

„Sunt în săptămâna a 26-a, în trimestrul doi, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum.

Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie”, a dezvăluit jurnalista de la Pro TV.

Va fi o fetiță

Chiar dacă mai are momente în care se simte rău, prezentatoarea spune că rezistă eroic, mai ales că urmează să vină pe lume o fetiță.  „Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: «Vreți să știți sexul bebelușului?»

Am spus: «Da, normal, dar să nu afle mama» și, foarte sigură pe mine, am zis: «Oricum știu că e băiat». Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele. În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță”, a mărturisit Roxana pentru Viva.