Unde și cum a petrecut Revelionul unul dintre cei mai bogați oameni din lume. E locul 2 în topul averilor planetare

Unde și cum a petrecut Revelionul unul dintre cei mai bogați oameni din lume. E locul 2 în topul averilor planetare
Nu este cu „sânge albastru”, nici aleasa lui nu e vreo ducesă. Totuși, au intrat în anul nou mai ceva ca regii. Răsfățul a fost la ordinea zilei pentru al doilea cel mai bogat bărbat de pe planetă.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, și iubita sa, Lauren Sanchez, cunoscută personalitate media și actriță americană,  au întâmpinat noul an relaxați regește. Multimiliardarul și prietena lui au fost surprinși întinși pe o sofa amplă, la bordul unui yacht de lux, în St. Barts. La cum arată imaginile, tot ce  mai lipsea era ca un membru al echipajului, sau un servitor, să vină să îi hrănească cu boabe de struguri, scrie TMZ.com.

Jeff și Lauren s-au aflat pe un superyacht, cu care au navigat în jurul zonei St. Barths, și unde au și petrecut apoi Revelionul. Complet relaxați, cei doi au făcut plajă și au avut parte de momente romantice și jucăușe, miliardarul apărând la bustul gol, în timp ce iubita sa, într-un costum de baie decupat, îl stropește cu dușul. Alături de ei s-au aflat prieteni apropiați, care au savurat și ei momentele pline de soare și voie bună.

Pentru asta, Bezos a închiriat Tender To, un yacht de lux de la emblematicul brand italian Leopard Yachts. Ambarcațiunea a fost construită în 2005 și se închiriază cu sume cuprinse între 38.000 și 42.000 USD pe săptămână, plus cheltuieli.

La orizont se întrevede o căsătorie

Cuplul se află în Caraibe încă dinaintea Crăciunului. În imaginile suprinse de fotografi se vede că iubita multimiliardarului poartă un inel mare cu diamante pe inelar.  Ea a mai fost văzută purtând inelul și în trecut, declanșând speculații continue că ea și Bezos sunt logodiți în secret.

În vacanță, li s-au alăturat prietenii și familia, inclusiv fratele mai mic al lui Bezos, Mark Bezos, mama lui, Jacklyn Bezos, și tatăl său adoptiv, Miguel Bezos.

Fiul cel mare al iubitei Lauren Sanchez, Nikko Gonzalez, în vârstă de 20 de ani, pe care aceasta îl are cu fostul star NFL Tony Gonzalez, și sora ei, Elena Sanchez Blair au fost, de asemenea, în călătoria de luc de la St. Barts.

Sursa foto: TMZ.com, Instagram