Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai lumii, la spital în stare gravă. Ce s-a întâmplat

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai lumii, la spital  în stare gravă. Ce s-a întâmplat
Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai lumii a ajuns la spital în stare critică. Rudele și prietenii se roagă pentru el.

Cunoscutul jurnalist american Larry King a contactat COVID-19 şi este internat în spital de peste o săptămână la Los Angeles, a anunţat sâmbătă CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat timp de 25 de ani, notează AFP.

El este recunoscut în Statele Unite ale Americii ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori. A câștigat un Premiu Emmy, două Peabody Award și zece Cable ACE Award. El este una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele şi ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea Larry King Live, a luat interviuri tuturor preşedinţilor americani cu începere din 1974 şi unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau preşedintele rus, Vladimir Putin, precum şi unor vedete precum Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Drame, una după alta în viața lui Larry King

Larry King, acum în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Cedars Sinai Medical Center, potrivit unei surse apropiate familiei, a precizat CNN.

Cei apropiați își fac mari griji pentru el. Jurnalistul suferă de diabet de tip 2 şi a cunoscut numeroase probleme medicale, în special mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi anghină pectorală, o boală provocată de scăderea fluxului sanguin către inimă. Larry King a părăsit CNN în 2010. Ulterior, a lansat emisiunea Larry King Now, în 2012, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.

În prezent, este în proces de divorţ cu a şaptea soţie, Shawn King, cu 26 de ani mai tânără decât el. Divorțul vine după ce, peste vară, doi dintre copiii lui au murit. Fiul său Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia a murit de cancer la 51 de ani.

Sursa foto: Larry King/Facebook

Ice-T și soția Coco Austin șochează din nou. Petrecere „de nuntă” cu sânii la vedere

Recomandarile noastre