Unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și-a părăsit frumoasa nevastă, iar acum e în depresie. Amanta l-a lăsat

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din România și-a părăsit frumoasa nevastă, iar acum e în depresie. Amanta l-a lăsat
Timp de 12 ani, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au iubit intens. În anul  2019 au decis să o ia pe drumuri separate. Ulterior, actorul a avut o relație cu producătorul Adriana Titieni, dar aceasta nu a durat decât câteva luni.

De trei ani nimeni nu știe de vreo relație a lui Papadopoll însă  transformarea prin care trece celebrul actor este vizibilă cu ochiul liber. Acesta nu mai are silueta care l-a făcut așa de îndrăgit pe micile ecrane. Vârsta i se vede pe chip și, mai mult decât atât, pare extrem de abătut, așa cum a și fost surprins, recent, de paparazzi, într-o stație de autobuz.

Alexandru Papadopol a fost surprins luând autobuzul RATB

După ce a divorțat de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol s-a schimbat radical. Cel care în trecut era unul dintre cei mai râvniți bărbați autohtoni, a rămas o amintire a celui care se prezintă acum. Zilele trecute, Cancan.ro l-a surprins pe Alexandru Papadopol în centrul Capitalei, luând autobuzul. Era îmbrăcat simplu și părea îngrijorat, în timp ce avea în mână o plasă de la un celebru lanț de fast food și un rucsac în spate.

Papadopol îi cerea sfaturi în amor fostei neveste

În martie, fosta soție a confirmat că Papadopol e singur.  „Ce parteneră? Haha. Nu mai e demult cu Adriana. A dispărut din peisaj, din păcate. Nu știu dacă e altcineva acum, asta trebuie să îl întrebați pe el. Adică știu, dar mai bine îl întrebați pe el. Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu e domeniul meu și chiar nu mai vreau să intru în nicio discuție, nici acasă, nici cu voi”, a spus Ioana Ginghină.

Fiica ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol este mare

Ea a mai mărturisit că fostul ei soț i-a cerut sfaturi în ceea ce privește viața lui amoroasă și femeile care apar în viața lui. Cei doi au o fiică împreună și au păstrat o relație civilizată. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri neașteptate despre Alexandru Papadopol: „Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te”.

Alexandru Papadopol cere sfaturi în amor de la fosta nevastă

Întrebată de Cristina Șișcanu dacă a vorbit vreodată cu fostul soț despre relația fostului soț cu Adriana Titiei, Ioana Ginghină a răspuns: „Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite e mai creață decât tine și îmi place mai mult», pai eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc, cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva. Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”.

Cu cine  se recăsătorește Ioana Ginghină

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a refăcut viața alături de Cristi Pitulice. Cei doi plănuiesc acum să se căsătorească.  Deja s-au mutat împreună, locuind în vila de la marginea Bucureștiului, acolo unde Ginghină și Papadopol au locuit înainte împreună, când formau un cuplu. Ioana Ginghină își dorește o nuntă intimă.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni!, a mai povestit Ioana Ginghină.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro

Recomandarile noastre