Vă mai amintiți de „Betty cea urâtă”? Să vedeți cum arată acum!

Vă mai amintiți de „Betty cea urâtă”? Să vedeți cum arată acum!
„Betty cea urâtă” va rămâne încă mult timp de acum înainte în topul celor mai populare telenovele. Cine nu își amintește de chipul protagonistei? Ochelari mari, dizgrațioși, aparat dentar... Să vedeți cum arată acum aceasta!

Poate v-ați întrebat și voi ce s-a întâmplat cu actrița din rolul principal și, mai ales, cum arată ea acum? Ne-am documentat și ce am descoperit este uimitor.

Varianta originală a telenovelei „Yo soy Betty la fea” ( n.r. – trad.  „Betty cea urâtă”) a avut-o în rolul principal pe actrița Ana Maria Orozco, fiica cunoscutului actor Luis Fernando Orozco și sora la fel de cunoscutei actrițe Veronica Orozco.

Năcută la Bogota, Ana și-a început cariera când avea numai 10 ani, când a apărut în „Pequenos gigantes”. Pe măsură ce a crescut, dat fiind talentul cu care interpreta, a primit din ce în ce mai multe roluri, printre care în „Flor de oro”, „Tiempos dificiles” și „Amorres perros”.

Cel mai important rol al actriței a fost cel din „Yo soy Betty la Fea”, unde a jucat rolul lui Beatriz Pinzon Solano, o tocilară urâțică, dar extrem de deșteaptă care îl cucerește pe șeful ei, omul de afaceri Armando Mendoza. Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populară femeie a anului 2001 şi premiul pentru „cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul galei INTE Awards 2002.

Marea transformare

Cu o coafură bizară, aparat dentar și ochelari imenși și urâți de vedere, Ana Maria Orozco și întreaga echipă de producție au reușit să ascundă cu succes adevărata înfățișare a actriței. Spunem așa pentru că, în realitatea, aceasta arată foarte bine. Filmul care a marcat o generație întreagă rămâne un reper. Dar și frumusețea reală a protagonistei.

Ajunsă la 47 de ani, actriţa nu mai aminteşte deloc de personajul din „Betty cea urâtă“. La fiecare apariție reuşeşte să atragă toate privirile. Mai mult, pe rețelele de socializare obișnuiește să posteze imagini provocatoare, spre deliciului fanilor săi.

Din 2005 până în 2012 actrița a fost căsătorită cu muzicianul Martín Quaglia, iar împreună au două fiice, Mia și Lucrecia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by amantes de betty (@amantes.de.ysblf)

Sursa foto: Instagram

Dezvăluiri despre „joaca” lui Mircea Badea. Ce bani câștigă din pariuri sportive

Recomandarile noastre