Văduva lui Kurt Kobain, dezvăluiri șoc. Courtney Love era să moară

Văduva lui Kurt Kobain, dezvăluiri șoc. Courtney Love era să moară
Văduva lui Kurt Kobain a făcut recent dezvăluiri șoc. Courtney Love era să moară anul trecut și a povestit totul pe Instagram.

Courtney Love, acum în vârstă de 56 de ani, a fost soția regretatului star rock Kurt Kobain, solistul Nirvana. Cei doi s-au căsătorit în anul 1992, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Honolulu, Hawaii. Doi ani mai târziu, în 1994, Kurt Kobain avea să se sinucidă cu un glonț tras în cap. Artistul a lăsat atunci un gol imens în sufletele fanilor din întreaga lume, care îl plâng chiar și astăzi. Acum, văduva lui Kurt Kobain face și ea dezvăluiri șoc. Courtney Love era să moară anul trecut. 

Courtney nu a fost ocolită de probleme, de la moartea actorului încoace. Artista a avut nenumărate probleme cu drogurile și alcoolul în ultimii zeci de ani, iar acestea au lăsat urme adânci pe trupul și psihicul ei. Chiar anul trecut, văduva lui Kurt Kobain recunoștea că au fost niște ani haotici pentru ea. „Îi mulțumesc că a avut grijă de mine, multe momente din ultimii 28 de ani au fost chinuitoare, haotice”, scria Courtney la aniversarea a 28 de ani de la căsătoria cu regretatul star rock. 

Courtney Love era să moară. Alcoolul și drogurile și-au spus cuvântul

Într-o postare recentă pe Instagram, artista a povestit prin ce a trecut în luna august 2020. A trecut printr-o anemie atât de gravă, încât era să moară. „Oameni buni, am fost tristă şi foarte bolnavă, a fost mesajul ei. Am suferit de dureri cumplite, iar în luna august, am ajuns să cântăresc 43 de kilograme şi aproape am murit în spital de anemie. Am fost stigmatizată pentru dependenţa mea de droguri şi alcool de către mulţi medici înapoiaţi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove)

Aceasta a mărturisit că a avut noroc într-un final să întâlnească un doctor bun care a ajutat-o. „În vremea aceasta, eu sufeream de dureri îngrozitoare în tot corpul. Apoi am avut norocul să întâlnesc cel mai înţelept şi empatic doctor. Sunt atât de recunoscătoare. Iar acum sunt bine. Şi sunt în continuare 100% curată, nu am consumat stupefiante sau alcool. Aceasta este pagina 133 din cartea noii mele vieţi, dacă vă întrebaţi. Staţi alături de mine în această călătorie în care încerc să rămân bine şi să îi ajut şi pe alţii să stea departe de durere. Acum sunt fragilă. Dar curând voi fi puternică”, a încheiat Courtney Love. 

Foto: Facebook

Cum arată cererile în căsătorie în diverse părți ale lumii. Scoțienii dau probe de sport