La mijloc poate fi vârsta, sau pandemia, care i-a amintit anumite lucruri: Kylie Minogue a luat o decizie epocală. Ea se va întoarce în Australia natală după 30 de ani petrecuți în Marea Britanie. Prințesa pop, în vârstă de 53 de ani intenționează să se întoarcă acasă pentru a fi mai aproape de familie – iar iubitul Paul Solomons este de așteptat să o urmeze, scrie Daily Mail.

Superstarul pop Kylie Minogue se va întoarce în Australia după mai mult de trei decenii de viață în Marea Britanie. Vedeta în vârstă de 53 de ani, a luat decizia după ce a petrecut timp la Melbourne la începutul acestui an, relatează The Mirror. „La asta se gândește de ceva vreme”, a declarat ziarului o sursă apropiată lui Kylie, adăugând că dragostea ei pentru Londra „rămâne nediminuată”.

Kylie Minogue a luat o decizie majoră

„Anul acesta, când a fost în Australia pentru o perioadă îndelungată din cauza restricțiilor de călătorie, i-a dat timp să se gândească unde vrea să se afle”, a spus insiderul. Acesta a adăugat că Kylie a decis în cele din urmă că „vrea să vadă mai mult din familia ei în vremurile în care nu călătorește, așa că va folosi Australia ca bază”. Kylie ar fi luat, de asemenea, măsuri pentru a-și oficializa mutarea, după ce a schimbat adresa serviciului pentru cele patru companii principale la o adresă din Hawthorn, o suburbie din Melbourne.

Mai mult, iubitul cântăreței, Paul Solomons, ar fi renunțat la slujba sa din Londra, luna trecută, ca să o poată urma pe vedetă în Australia. În Australia trăiesc părinții ei, Carol și Ron, frații Brendan și Dannii, precum și nepotul Ethan. Cea mai recentă vizită a lui Kylie Down Under a avut loc în martie, când a cântat la înmormântarea lui Michael Gudinski din Melbourne.

A cântat un duet din Loco-Motion cu Ed Sheeran. Cântăreața și-a vândut recent proprietatea din Armadale, Melbourne, pentru 1.715 milioane de dolari. Ea a cumpărat prima dată cabana în 1990 cu 185.000 de dolari. De atunci, ea a listat două proprietăți de birouri pe Hawthorn’s Church Street, care sunt deținute de familia Minogue din 2007, pentru 20 de milioane de dolari.

Kylie, care și-a început cariera în Aussie soap Neighbours înainte de a deveni o cântăreață populară, a locuit în Marea Britanie de la începutul anilor ’90. Odată cu succesul, a fost numită ofițer al Ordinului Imperiului Britanic în anul 2008 pentru serviciile muzicale aduse Coroanei. Născută la Melbourne pe 28 mai 1968, Kylie și-a început cariera în telenovela australiană Neighbours, interpretând rolul lui Charlene Robinson, înainte de a deveni cântăreață.

Sursa foto: Instagram