Vedetele Hollywood-ului și ciudățeniile lor mai puțin cunoscute. Unele sunt stupefiante!

Vedetele Hollywood-ului și ciudățeniile lor mai puțin cunoscute. Unele sunt stupefiante!
Fac parte din categoria celor mai mari actori din lume, dar în spatele carierei se ascund persoane cu multe mofturi.

Când vedetele internaționale își pun ceva în cap, nimeni nu se poate împotrivi. Ce le place acestora să facă.

Vedetele Hollywood-ului și ciudățeniile lor mai puțin cunoscute

Vine celebritatea la pachet și cu o doză de puțină nebunie? Se pare că da, dacă ținem cont de faptul că cei mai buni dintre cei buni de la Hollywood au tot felul de ciudățenii.

Rihanna, de exemplu, îi șochează pe toți angajații room-service atunci când face câte o comandă. Și iată cum sună una dintre acestea: „Bună, sunt Rihanna și aș vrea să comand 14 pungi de fursecuri, patru pungi de chipsuri cu aromă de brânză, nouă înghețate și șase pizza extra”.

Șosetele lui David Beckham

Obiceiuri ciudate are și David Beckham care are acasă nu mai puțin de trei frigidere. Unul pentru diverse feluri de mâncare, altul pentru salate și al treilea pentru băuturi. Dar asta nu e tot, pentru că vedeta s-a obișnuit ca odată la fiecare săptămâni să-și cumpere 40 de perechi de șosete. Care să fie motivul? Le adoră și ori de câte vine Crăciunul, abia așteaptă să primească în dar.. șosete.

Nimeni nu are voie să intre în baia Madonnei

Nici Madonna nu se încurcă când vine vorba de mofturi. Sursele spun că baia acesteia stă mereu încuiată, pentru că nu suportă ca cineva să intre în acest loc, în afară de ea. Nu demult, un apropiat al cântăreței a mărturisit că pur și simplu face alergie la băile publice.

În ceea ce îl privește pe Tom Cruise, se spune că acesta nu are niciodată la el bani cash. Mai mult decât atât, actorul nu suportă să bea decât un singur brand de apă și, în consecință, și-a făcut rezerve considerabile.

Poate cea mai superstițioasă dintre toate vedetele lumii este Britney Spears. Aceasta nu începe niciodată un concert fără să-și spună rugăciunea, alături de ceilalți colegi de trupă.

Sursă foto: radio impuls