Vedetele nu s-au uitat la bani pentru petrecerea de 1 Mai. Iată cine a mers pe opulență

Vedetele nu s-au uitat la bani pentru petrecerea de 1 Mai. Iată cine a mers pe opulență
1 Mai a fost momentul în care vedetele României au vrut să uite de tot și de toate și s-au relaxat.

După doi ani de pandemie, 1 mai a fost un moment extrem de așteptat de vedetele noastre. Unde s-au distrat.

Vedetele nu s-au uitat la bani pentru petrecerea de 1 Mai. Iată ce a ieșit

Codin Maticiuc a ales ca anul acesta să dea o fugă la Mamaia și să se spargă în figuri la un club extrem de scump și nu a numărat banii pe care i-a dat. El s-a întâlnit și cu Dan Capatos, care a fost fascinat de momentele unice de dans ale unor fete frumoase.

Se pare însă că Maticiuc nu s-a dus la mare doar pentru distracție. El ar fi cumpărat recent trei apartamente într-un loc cunoscut ca blocul milionarilor, la doi pași de plajă. Posibil ca acestea să îi ofere o sursă bună de venit în perioada verii.

Anamaria Prodan, grătar de zile mari cu prietenii

Anul acesta, Anamaria Prodan n-a mai fost în Dubai de 1 mai muncitoresc, și a petrecut românește la vila sa din Snagov, alături de prietenii, la un grătar. Locul s-a umplut de lume, iar petrecăreții au mâncat mici și cârnați din belșug, în timp ce lăutarii le-au gâdilat urechile cu melodii de pahar.

„Nu contează că ai bani, banii nu aduc fericirea. Important e să ai familia aproape și prietenii lângă tine. Facem un chef aici la mine, la Snagov, să se ducă buhul, cu mititei, lăutari, facem și o baie în lac și întrecere cu bărcuțe. Tot ce vreți!”, a mărturisit afacerista.

„Mănânc o pastramă de oaie cu niște murături”

Grătarul a sfârâit și la Codruț Kegheș, celebrul Dezbrăcatu de la Prima TV, care s-a delectat cu o pastramă de oaie ca la carte. „Eu vă recomand așa un grătar, cu pulpă de oaie cu niște grăsime, cu niște piept din care am făcut niște frigărui, totul cu oaie, puțină sare. Și aici am o pastramă de oaie, nu mănânc mici anul ăsta, pentru că am tot mâncat și m-am săturat.

Mănânc o pastramă de oaie cu niște murături, cu niște ceapă, niște ardei iute, cu niște pâinică prăjită, friptă pe grătar și cu un pahar de bere rece! Bun, nu?!”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram