Verdict în procesul răsunător al actriței Gwyneth Paltrow. Instanța a decis ce se întâmplă cu vedeta

Verdict în procesul răsunător al actriței Gwyneth Paltrow. Instanța a decis ce se întâmplă cu vedeta
Procesul actriței Gwyneth Paltrow s-a judecat într-o săptămână, iar acum juriul a decis verdictul. Acesta a fost pronunțat. Juriul a decis cine e vinovat în procesul actriței cu optometristul septuagenar, în urma accidentului de schi din 2016 din Utah. Actrița i-a transmis adversarului ei  „Vă doresc numai bine”, la câteva momente după verdict. El a răspuns: „Mulțumesc, dragă”.

Gwyneth Paltrow a câștigat procesul privind accidentul de schi intentat de optometristul pensionar Terry Sanderson, care a acuzat-o că a provocat coliziunea din 2016, despre care susținea că l-a lăsat cu leziuni cerebrale de durată. Jurații au constatat că Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a fost „100%” vinovat pentru accidentul petrecut în stațiunea de schi de lux din Utah, în urmă cu șapte ani. Juriul a avut nevoie de doar două ore și 20 de minute pentru a ajunge, joi, la verdict, scrie Daily Mail.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 50 de ani, fondatoarea brandului de lux de wellness Goop, are o avere de 200 de milioane de dolari. Adversarul ei, Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, este un optometrist pensionar din Utah, divorțat de două ori, a cărui avere netă nu este cunoscută, dar care a pus ochii pe banii câștigătoarei unui premiu Oscar pentru rolul ei din Shakespeare în love, cerându-i, mai întâi, 3,1 milioane de dolari daune, și mai apoi puțin peste 300.000.

Gwyneth Paltrow are de încasat daune de 1 dolar

În urma verdictului, actrița nu numai că nu are  de plătit niciun dolar daune către așa-zisa victimă a ei, dar are de încasat de la acesta un dolar simbolic ca despăgubire. Optometristul avid după bani însă are o problemă gravă odată ce a pierdut procesul: el  trebuie să achite și cheltuielile de judecată, care s-ar putea ridica la sute de mii de dolari.

Avocat: „Ea va continua să lupte pentru ceea ce este corect”

La finalul procesului, avocatul lui Paltrow a citit o declarație a actriței în afara tribunalului. Stephen Owens, care o reprezintă pe actriță, a declarat: „Suntem mulțumiți de rezultat și apreciem considerația judecătorului și a juriului. Gwyneth are o istorie în care a luptat pentru ceea ce este corect și această situație nu este diferită. Ea va continua să lupte pentru ceea ce este corect”.

O declarație a fost publicată de reprezentanții ei. „Am simțit că achiesând la o cerere falsă mi-a compromis integritatea, a spus Paltrow. Sunt mulțumită de rezultat și apreciez toată munca depusă de judecătorul Holmberg și de juriu și le mulțumesc pentru grija cu care au tratat acest caz”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre