După ce a trecut în iarna lui 2020 prin coronavirus, Gabriel Cotabiță are din nou probleme de sănătate. Este monitorizat de doctori.

Veste rea. Gabriel Cotabiță a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul

Solistul trupei VH2, Gabriel Cotabiță, trece din nou prin momente grele. Săptămâna trecută, artistului i s-a făcut foarte rău, chiar în timp ce lucra la noul său proiect muzical și a fost internat de urgență în spital. Acum starea de sănătate a acestuia pare că s-ar fi îmbunătățit. Potrivit informațiilor oferite de Cancan.ro, până în acest moment nu se știe ce diagnostic i-a fost pus de medici, iar în cursul zilei de mâine urmează să fie externat.

Cu șase ani în urmă a avut un infarct

Gabriel Cotabiță a dat mâna cu moartea acum șase ani când a făcut un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente.

Atunci, cântărețul a fost găsit inconștient de un angajat al Hotelului Hilton, unde mergea la sala de sport. Acesta a sunat la 112 și medicii au reușit să-l resusciteze și să-l stabilizeze. În iarna anului trecut, artistul a fost infectat cu coronavirus.

„M-am rugat să trec și peste asta”

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, în acel moment pentru Impact.ro.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri