Veste tristă pentru fanii Aerosmith. Steven Tyler, solistul trupei, a fost din nou internat

Veste tristă pentru fanii Aerosmith. Steven Tyler, solistul trupei, a fost din nou internat
Trupa Aerosmith a anunțat că anulează seria de vară al spectacolelor programate în las Vegas. Anunțul vine în urma unei decizii drastice luată de Steven Tyler, solistul trupei. Acesta s-a internat voluntar la dezintoxicare după o recădere recentă.

Grupul a dat publicității o declarație marți, spunând: „După cum mulți dintre voi știți, iubitul nostru frate Steven a lucrat la sobrietatea sa timp de mulți ani. După o intervenție chirurgicală la picior, pentru a se pregăti pentru scenă și din necesitatea de a gestiona durerea în timpul procesului, el a recidivat recent și a intrat voluntar într-un program de tratament pentru a se concentra pe sănătatea și recuperarea sa”.

Aerosmith ar fi trebuit să cânte în Las Vegas pentru prima dată de la pandemie în timpul unei rezidențe la Park MGM începând cu luna iunie, dar acele spectacole au fost anulate în timp ce Tyler se recuperează, scrie TMZ.com.

Grupul rămâne cu speranța că va putea urca pe scenă în timpul celei de-a doua etape a spectacolelor programate în septembrie. „Suntem devastați că am deranjat pe atât de mulți dintre voi, în special pe cei mai loiali fani ai noștri, care adesea călătoresc distanțe mari pentru a asista la spectacolele noastre”, au mai transmis reprezentanții Aerosmith. Grupul și-a încheiat mesajul spunând: „Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru sprijinul acordat lui Steven în această perioadă”.

Steven Tyler a prizat cocaină de 6 milioane de dolari

Steven Tyler, liderul trupei Aerosmith, a fost mereu „o carte deschisă” despre luptele sale cu dependența, în trecut. Într-un interviu acordat unei televiziuni din Australia artistul a mărturisit că a cheltuit în jur de 6 milioane de dolari pe droguri. „Cred că aș putea spune că am tras pe nas jumătate din cocaina provenita din Peru. Nu exagerez cu nimic. Cred ca am cheltuit în jur de 6 milioane de dolari pe cocaină”, declara Tyler.

Artistul Steven Tyler a devenit dependent de cocaina la jumătatea anilor ’80. El a încercat să scape de acest viciu în 2003, dupa ce a contactat Hepatita C datorită administrării intravenoase a altor droguri.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre