Veşti cumplite despre starea lui Viorel Lis. Oana a clacat în fața acestei situații

Veşti cumplite despre starea lui Viorel Lis. Oana a clacat în fața acestei situații
Deja de o săptămână, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis a ajuns la spital. Starea sa e gravă.

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, se află internat în spital în stare critică.  Potrivit Oanei, soţia sa, starea de sănătate fostului edil e dramatică. Acesta nu mai este capabil nici măcar să meargă. Viorel Lis imobilizat într-un scaun cu rotile.

Săptămâna trecută, Oana Lis a anunțat, pe Facebook, că soţul ei a ajuns din nou la spital. Așa cum știți, Viorel Lis s-a confruntat în ultimii ani cu o serie lungă de probleme de sănătate. În aprilie, acum 4 ani, fostul primar al Bucureștiului a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău, iar în urma investigațiilor amănunțite, medicii au constatat că suferise un accident vascular cerebral. În noiembrie 2017, Viorel Lis a fost supus unei operații de colecist.

Ulterior, Viorel Lis nu a scăpat nici de COVID-19, fiind internat anul trecut. Marea lui problemă medicală însă, fusese descoperită încă din anul 2013, când medicii au găsitcă acesta avea mai multe leziuni pe creier, care duceau în timp la demență.

Ulimele detalii despre condiția sănătății lui Viorel Lis

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat”, a anunţat, săptămâna trecută, Oana Lis.

Acum, ea a dezvăluit pentru Fanatik, care este starea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. „Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis.

Recomandarile noastre