Victor Slav începe să înțeleagă „blestemul taților de fete”. Un băiat de grădiniță l-a pus în dificultate

Victor Slav începe să înțeleagă „blestemul taților de fete”. Un băiat de grădiniță l-a pus în dificultate
Nu e deloc ușor să fii părinte, iar dincolo de provocarea de a-ți crește copilul sau copiii frumos mai apar o sumedenie de altele.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a fost scutit de stresul de a fi părinte, chiar dacă fetița pe care o are cu fosta lui a rămas la mama. Victor și Bianca au o relație civilizată când vine vorba de copil. Mica Sofia, acum în vârstă de 5 ani, petrece timp mult și cu tatăl ei și chiar au fost momente cât a locuit la acesta în timp ce mami călătorea.

Pe de altă parte, când Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Victor Slav, acesta era mare crai. Un adevărat coșmar pentru tații de fete, pentru că toate domnișoarele îi. Cădeau în brațe imediat ce-l vedeau. Atunci nu se gândea cât de mult sufereau acestea când se despărțea de ele, acum a ajuns să simtă pe pielea  lui.

Victor Slav a început să simtă „blestemul taților de fete”

Sofia, fetița în vârstă de 5 ani a lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, l-a pus într-o situație dificilă pe prezentatorul TV. Zilele trecute, când a luat-o de la grădiniță, s-a trezit că micuța îi face cunoștință cu un băiat, prietenul ei.

„Deja are prieteni la grădiniță și, într-o zi când am luat-o chiar mi-a prezentat un băiat. Este încă un copil și îmi doresc să rămână așa cât mai mult timp. Nu stiu cum voi reacționa, probabil îl voi lua pe băiat deoparte să discutam”,  a dezvaluit Victor Slav pentru kanald.ro. Victor Slav își adora fiica, niciodată nu i-a refuzat nimic și încearcă să o facă fericită.

Bolile Sofiei, cel mai mare stres din viața lui Slav

Că și tata, Victor Slav a fost foarte îngrijorat când Sofia a fost răcită sau mai mult când a trecut prin operația ORL, zilele trecute. „Sofia are cinci anișori și cele mai mari provocări au fost perioadele când a fost răcită, virozele. Când iți vezi copilul că suferă, pentru orice părinte este o mare provocare.

Acum trei săptămâni am operat-o de polipi și a fost o perioada grea mai mult pentru mine, pentru că surprinzător ea s-a comportat foarte bine, nu i-a fost atât de frica. Am ținut un an sub control aceasta problema, sperând că se vă remedia fară intervenție chirurgicala”, a mai povestit Slav penru sursa citată.

Sursa foto: Instagram