Video. Brigitte Pastramă și-a decorat casa ca într-un basm. Și a plătit o.avere

Video. Brigitte Pastramă și-a decorat casa ca într-un basm. Și a plătit o.avere
Când vine vorba de Crăciun, Brigitte Pastramă nu se uită la bani. E pur și simplu îndrăgostită de această sărbătoare și an de an caută ca totul să fie perfect.

Anul acesta, frumoasa brunetă a scos din buzunar nu mai puțin de 10.000 de lire în decorațiunile pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. Dacă în anii trecuți a optat pentru decoruri mici, anul acesta a hotărât să investească o sumă foarte mare pentru ca locuința ei să arate așa cum a visat dintotdeauna.

Și pentru că nu duce grija zilei de mâine, ea a cheltuit nu mai puțin de 10.000 de lire. Ea nu s-a oprit doar la a cumpăra Moș Crăciun, ci și reni, oameni de zăpadă în dimensiuni mari, urs sau reni, plus săniuțe.

“Numai ursul acesta a fost 1.600 sau 1.700 de lire, renul cam 1.700 de lire”

„Mi-a luat o zi jumătate, m-au ajutat și băieții mei cu bormașina, cu scara. Dar da, este în totalitate gustul meu. Avem aici patru brazi. Am dat peste 10.000 de lire pe toate accesoriile astea, sunt din fibră de carbon și le-am luat din Anglia.

 

Mâ gândeam că am dat atâția bani. Numai ursul acesta a fost 1.600 sau 1.700 de lire, renul cam 1.700 de lire, e vorba de dimensiune. Este și un Moș Crăciun și o săniuță”, a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Ce obicei are Brigitte de la care nu se abate

Pentru că e atinsă de spiritul Crăciunului, Brigitte are și un obicei de care ține cont în fiecare an, adună diferite globulețe. “Mie îmi place, în fiecare an, acasă să adun globulețe diferite, fiecare îmi aduce aminte de ceva, de un anumit moment. Aici, fiecare brăduț și accesoriu îmi aduce aminte de un an special pe care l-am trăit în locul acesta”, a mai spus vedeta.

Recomandarile noastre