Video. Dani Oțil s-a trezit cu șobolani și e disperat! Gabriela e dezamăgită, prezentatorul nu are succes în a-i prinde

Video. Dani Oțil s-a trezit cu șobolani și e disperat! Gabriela e dezamăgită, prezentatorul nu are succes în a-i prinde
Dani Oțil nu se poate plânge că se plictisește în viață. Are o soție fotomodel, un copil care e pe zi ce trece mai simpatic, se pregătește de nuntă.

Și cu toate astea, mai are o provocare în față. Dani Oțil are acasă o pisică. Care e de o lene absolută. E așa de leneșă pisica încât Dani Oțil s-a văzut nevoit să inventeze meniuri și capcane pentru șoareci, după ce casa în care locuiește cu familia sa a fost invadată de rozătoare.

Celebrul prezentator de televiziune a fost surprins de soția sa, Gabriela, în timp ce pregătea „cina”. Tacticos și atent la detalii, dani tăia bucățelele pe care avea să pună otravă. „Ne gătești cina?”, îl întreabă Gabriela atunci când își surprinde soțul în bucătărie. Chiar voia să îl felicite pentru surpriză.

Dar răspunsul lui i-a tăiat orice elan: „Nu! E pentru șoricel. Sincer. Mai am una, mai am un fel și aperitivul. Că n-a tras la celelalte lucruri… Îi fac azi un meniu irezistibil”, a spus Dani Oțil. „Pentru noi nu gătești cu atâta pasiune”, a comentat Gabriela Oțil, profund dezamăgită, în timp ce Dani a mai plantat o capcană pentru șoareci sub bufetul din bucătărie.

Pisica lui Oțil e foarte leneșă: nu o interesează șoarecii

Culmea e că în casa lui Oțil pisica ar fi trebuit, în mod normal, să se ocupe de prinsul șoarecilor. Familia are pisică dinainte de nașterea copilului. În toamna anului trecut, s-a întâ,plat un incident triust,. Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Prin octombrie, Gabriela le-a explicat internauților ce s-a întâmplat.

Cenușă, noua pisică din viața familiei Oțil

„Am primit foarte multe întrebări unde e Gălușcă. Pe Gălușcă a călcat-o mașina acum ceva timp și din păcate ea nu mai este printre noi. Am primit și mesaje de genul: Poate de pisica asta o să aveți mai multă grijă. Prefer să mă abțin de la orice fel de comentarii”, a spus soția prezentatorului. Oțil și Gabriela au înlocuit-o pe Gălușcă cu Cenușă, o pisică gri, adorabilă. Care, după cum se vede, nu prinde șoareci.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre