Video. Star al lui Manchester City, ceartă monstruoasă cu iubita în public. Aproape că i-a dat un cap în gură

Video. Star al lui Manchester City, ceartă monstruoasă cu iubita în public. Aproape că i-a dat un cap în gură
Atacantul lui Manchester City, Phil Foden, s-a certat cu iubita lui, Rebecca Cooke, cu strigături. Cei doi, aflați în vacanță în Corfu, erau pe plajă când a izbucnit scandalul.

Starul fotbalului englez, considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume, are de toate în bagaj: iubită, doi copii cu ea, doi părinți de iubită în vacanță cu el, dorința de a se scălda și un telefon rămas pe plajă.

Iubita i-a umblat în telefon

Telefon în care Rebecca s-a uitat și urmarea a fost că l-a întâmpinat pe frumușelul talentat de numai 22 de ani cu urlete și imperativa, retorica declarație: „Ce, crezi că sunt proastă?!”. Și a mai bolborosit ceva despre cum că mereu se întâmplă același lucru, în final trimițându-l „la aia”, să rămână cu ea.

The Sun a făcut rost de momentul filmat în care țipetele femeii (39 de ani) au atras din partea responsabililor o invitație de a părăsi locul în care deranjau ceilalți turiști.

Cât despre fotbalist, el a cam pus capul în pământ, semn că Rebecca l-a prins cu vreo pisicuță în sac. În fond, Foden e recunoscut că îi place să marcheze; și se pare că nu numai în poarta adversarilor de pe terenul de fotbal!

Video:

 

Cum au reacționat alții când au fost prinși cu altele:

Fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! VIDEO

Eduardo Salvio, fost coechipier al lui Messi, a fost surprins de soție, Magali Aravena (foto), în luna aprilie a acestui an, cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să fugă, dar nevasta s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a călcat accelerația, lovind-o. Mai rău, a fugit de la locul accidentului și a ajuns să fie dat în urmărire națională.

Presa din Argentina scrie că Magali Aravena a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală
Sol Rinaldi