Vine vacanța. Sfaturi utile pentru a economisi spațiu în valiză

Vine vacanța. Sfaturi utile pentru a economisi spațiu în valiză
Pandemia ne-a dat un moment de respiro și începem ușor, ușor, să ne pregătim de vacanță. Iar câteva trucuri vă vor fi de mare ajutor.

Dacă pentru unii pregătirea bagajelor pentru vacanță este o bucurie, pentru alții se transformă într-o corvoadă. Ce e de făcut.

Vine vacanța. Sfaturi utile pentru a economisi spațiu în valiză

Ținute de zi, outfit pentru o cină spectaculoasă la restaurant, încălțăminte, lenjerie… Unde să intre toate aceste lucruri într-o singură valiză cu care să plecați în vacanță? Iată câteva sfaturi de folos pentru a aranja toate lucrurile așa cum scrie la carte. Un prim lucru înainte de a pleca în vacanță este să vă planificați garderoba din timp.

Gândiți-vă ce ținute veți folosi și optați mai mult pentru hainele casual și confortabile. Dacă veți folosi aceeași fustă sau aceeași pereche de pantaloni cu mai multe cămăși sau tricouri veți economisi mult spațiu.

Rulați-vă hainele

Un truc bun pentru ca hainele să încapă în valiză este să le rulați ușor. În plus, odată ce le veți rula, veți vedea că acestea nu se vor mai șifona atât de mult. Foarte multe persoane au obiectul să înghesuie în valiză cât mai multe haine. Înjumătăți hainele, mai ales că nu veți avea timp să le purtai pe toate.

Cât privește ținutele de gală, două sunt mai mult decât utile. Specialiștii vă recomandă ca lucrurile voluminoase să fie purtate în timpul călătoriei și astfel veți economisi mult spațiu în valiză. E bine ca în geantă să fie articole cât mai mici.

Lăsați acasă uscătorul de păr

Nu are rost să încărcați valiza și cu uscătorul de păr, pentru că veți avea asemenea obiect în camera de hotel. Vara e bine ca părul să fie uscat natural, dar dacă vreți totuși să arătați perfect, placa de păr vă va scoate din încurcătură. Nici o femeie nu poate pleca de acasă mai ales în vacanță fără bijuteriile potrivite, eșarfe, coliere și accesorii de păr.

Pentru ca acestea să nu fie împrăștiate, puneți-le pe toate într-o singură pungă. Cât privește încălțămintea, o pereche casual și una elegantă este tot ce aveți nevoie ca să arătați perfect.

Sursă foto: emag