Viorel Lis, plimbat pe la judecătorie. Fostul primar al Capitalei suferă cumplit

Viorel Lis, plimbat pe la judecătorie. Fostul primar al Capitalei suferă cumplit
Viorel Lis a ajuns în culmea disperării. Deși are mari probleme de sănătate, au mai venit si altele pe capul lui. De data asta, nenorocirile fostului primar al Capitalei sunt legate de mai multe dosare în care e implicat.

Judecătorii însă își văd de treaba lor și pentru că au situații mult mai complicate decât moștenirea lui Viorel Lis, au amânat iar procesul pentru martie 2023. O situație care l-a enervat rău și pe Lis, dar și pe Oana, care este lângă el trup și suflet. Chiar dacă nu sunt problemele ei, soția lui Lis e implicată și tot încearcă să găsească soluții, pentru ca totul să se termine cât mai repede și cât mai bine.

„Dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”

”Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces.

Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Nu au avut nici bani de pâine

Nu cu mult timp în urmă, cei doi au trecut printr-un moment cu adevărat disperat. Pentru că în casă nu aveau nici bani de pâine, Oana a fost nevoită să-și amaneteze chiar și verigheta.

„Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (…) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă. Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva.

Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (…) Am rămas paralizat! Nu mai pot să merg. (…) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”, a mărturisit Viorel Lis, pentru Antena Stars.

Recomandarile noastre