Viorica și Ioniță de la Clejani zburdă de fericire. Fulgy le-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Anunțul momentului

Viorica și Ioniță de la Clejani zburdă de fericire. Fulgy le-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Anunțul momentului
Dacă până acum băiatul Clejanilor umbla din floare în floare, se pare că a găsit femeia care l-a cumințit. Și care se înțelege foarte bine cu familia.

Cu ceva timp în urmă, Fulgy și Bia Khalifa au postat pe rețelele de socializare mai multe ipostaze în care apăreau împreună. Nimeni nu a crezut că ar putea fi ceva serios între ei, dar iată că lucrurile stau altfel. Tinerii formează un cuplu, iar Fulgy a prezentat-o pe blondă și părinților.

Pentru început, nici unul dintre ei nu a vrut să recunoască, dar recent Bia a dat cărțile pe față, după ce a participat la un eveniment alături de celebra familie a Clejanilor. Viorica de la Clejani e foarte bucuroasă că lui Fulgy i-a venit mintea la cap, iar pe fosta concurentă de la Survivor o place foarte mult. Tânăra a vorbit și despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent și speră că va deveni Mrs. Moft.

„Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs. Moft și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu”, a declarat Bia Khalifa, pentru Spynews.

Viorica, șefa mea

Cele două blonde au început să facă și filmări împreună, iar Bia a făcut-o pe Viorica de la Clejani să se simtă foarte importantă, după ce a numit-o șefa mea. Și pentru că Viorica a declarat de mai multe ori că își dorește mult ca Fulgy să fie cât mai repede la casa lui, e posibil să devină și soacră în curând.

Bia Khalifa are mari probleme de sănătate

După ce a participat la emisiunea Survivor, Bia Khalifa a rămas cu mari probleme de sănătate, din cauza condițiilor pe care le-a avut în cea mai dură emisiune.

„Eu sufăr de anorexie nervoasă pe bază de stres și am suferit foarte grav în ultimele două luni. Am leșinat pentru că nu am reușit să mănânc, am avut faze în care vărsam tot ce mâncam. A fost groaznic. Efectiv nu am poftă de mâncare. Sunt subnutrită. Iau pastile, vitamine, încerc să mă mențin, măcar să am ce îmi trebuie în cap. Este ceva ce a pornit de la psihic”, a declarat Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Recomandarile noastre