VIP-urile care se plictisesc de numărat banii își găsesc pasiuni ciudate: vânează broaște, colecționează dinți umani și altele…

VIP-urile care se plictisesc de numărat banii își găsesc pasiuni ciudate: vânează broaște, colecționează dinți umani și altele…
Sunt celebre pe covorul roșu, dar ascund multe secrete nebănuite de nimeni. Iată cu ce se ocupă câteva dintre vedetele internaționale când nimeni nu le vede.

Nu există vedetă care să nu aibă hobby-uri, dar unele dintre ele sunt de-a dreptul ciudate sau spectaculoase.

Pasiunile ascunse ale vedetelor internaționale

Cântăreața Kesha, de exemplu, obișuiește să facă diferite obiecte din dinți umani. Despre pasiunea sa ciudată s-a aflat în anul 2012, când artista și-a rugat fanii să-i trimită dinți, pe care ulterior i-a modelat, transformându-i în cercei și coliere. Sunt puțini cei care știu cum i-a convins actorul Tom Holland pe producătorii filmului „Spider-man‟ să-l aleagă pentru rolul principal. El este un excepțional acrobat, el făcând balet de la vârsta de 10 ani.

Lui Harry Styles îi place mult tricotajul

Înainte ca trupa One Direction să se desființeze, Harry Styles i-a fascinat pe colegii lui atunci când a început să… tricoteze. El făcea acest lucruri mai ales când era pe drum spre concert, afirmând că îl relaxează. Una dintre cele mai ciudate hobby-uri îl are Paris Hilton, care e pur și simplu îndrăgostită de vânătoarea de broaște.

Elliot Page vânează broaște și jonglează

Ea chiar a recunoscut că adoră să meargă la ferma ei, să prindă broscuțele, dar apoi să le elibereze pentru a trăi liniștite în sălbăticie. În ceea ce o privește pe actrița Elliot Page, marea ei pasiune este jongleria, iar până acum e bucuroasă că-i iese bine să se joace cu fructele și cartofii. „Am crescut pe platourile de filmare și, practic, am avut mult timp liber. Deci așa se manifestă singurătatea și tristețea unui copil‟, a recunoscut vedeta.

Taylor Swift colecționează globuri de Crăciun

Frumoasa cântăreaţă are, în schimb, o pasiune foarte frumoasă. De ceva vreme, ea colecționează globuri de Crăciun și se bucură ca un copil când primește un asemenea dar de la cei apropiați sufletului. Și Leonardo DiCaprio face parte din categoria vedetelor cu hobby-uri, el fiind renumit pentru figurile din benzile animate pe care le colecționează.

Sursă foto: people