Hobby-ul secret al Andrei. Toate femeile fug de asta

Hobby-ul secret al Andrei. Toate femeile fug de asta
Una dintre cele mai iubite artiste ale României, Andra, a dat tot din casă. Vedeta spune cum se împarte între casă și carieră.

Sinceră așa cum o știm, Andra a dat totul din casă și a lămurit totodată și problema celui de-al treilea copil.

Hobby-ul secret al Andrei. Toate femeile fug de asta

Este sau nu însărcinată Andra cu cel de-al treilea copil? Este o întrebare care de mult timp se află pe buzele tuturor. Cântăreața a infirmat încă o dată acest zvon, spunând că motivul pentru care se spune că este însărcinată este doar faptul că s-a îngrășat.

Și, ca majoritatea femeilor, atunci când ia câteva kilograme în plus, totul se depune pe burtă. „Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat.

Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a spus vedeta la emisiunea Vorbește lumea.

Ce preparate le gătește copiilor

De asemenea, vedeta a spus că cei mici sunt îndrăgostiți de pastele pe care le face mama. Doar că trebuie să facă două feluri: cu sos roșu pentru Eva și cu sos alb pentru David. Dar nimic nu i se pare cântăreței prea greu când e vorba de copiii săi. „Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu.

 

Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu. Aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune”, a afirmat Andra.

Are mare grijă de imaginea ei

Chiar dacă este o gospodină desăvârșită, Andra a mărturisit că are mare grijă de imaginea ei. Mai ales de manichiură, pentru că până și marea cântăreață spală vasele, lucru care, surprinzător, o relaxează foarte mult. „Eu optez pentru ojă semipermanentă, pentru că acasă mai spăl vase.

 

Gospodină, gospodină, dar trebuie să am grijă de mine. Am şi maşină de spălat vase, dar nu prea o folosesc, pentru sunt puţine vase. Şi nu pentru că sunt economă, îmi place să spăl vasele. Nu-mi place să mătur, dar îmi place să spăl vasele, pentru că mă relaxează, mai şi cânt  în timpul acela”, a mai spus aceasta.

Ce cadouri a primit de la cei dragi

Nu cu mult timp în urmă, Andra a împlinit 34 de ani, iar Măruță și copiii au sărbătorit-o așa cum scrie la carte. Cu multă dragoste și cadouri. „De ziua mea, copiii au fost foarte draguţi, nu cred că am mai spus chestia asta. Ei îşi strâng bani pentru diverse lucruri.

Din banii lor strânşi, mi-au dat, fiecare, o sumă de bani, pentru a-mi cumpăra parfumul meu preferat. Şi nu am refuzat, pentru că îmi doresc să crească aşa, să fie atenţi la detalii, ce îşi doreşte mami, tati.  Măruţă mi-a făcut cadou o pereche de adidaşi. Cred că m-a tot văzut, seara, în pat, cum mă uitam pe aplicaţii”, a mai dezvăluit frumoasa Andra.

Sursă foto: fanatik, mamplus.md, instagram

 

.