Viral. Tanc rusesc, furat cu tractorul de un țăran ucrainean! VIDEO. Armata lui Putin se face de râs!

Viral. Tanc rusesc, furat cu tractorul de un țăran ucrainean! VIDEO. Armata lui Putin se face de râs!
Momentul în care un tractor ucrainean "fură un uriaș vehicul blindat rusesc" stârnește hohote de râs în aceste timpuri terifiante.

„Nu sunt expert, dar invazia nu pare să meargă deosebit de bine”.

Un tractor ucrainean a fost filmat în timp ce „fura” un uriaș vehicul blindat rusesc. Clipul a arătat un tractor care trăgea tancul pe un drum, în timp ce un bărbat aleargă disperat în urma lui.

Fostul ofițer al armatei, Johnny Mercer, deputat conservator din parlamentul Regatului Unit, a împărtășit filmarea pe Twitter, spunând „Nu sunt expert, dar invazia nu pare să decurgă deosebit de bine”. În întărirea afirmației acestuia vine și informația că există rapoarte potrivit cărora mii de ruși încearcă să ajungă în SUA, pentru a cere azil politic și a evita să fie obligați să lupte în războiul cu Ucraina.

Rușii fug din propria țară pentru a scăpa de furia lui Putin

Avocații americani, specializați în imigrație, au declarat că sunt copleșiți de cereri din partea bărbaților ruși și a familiilor acestora care întreabă dacă pot obține protecție politică după invazia lui Putin. În ultimele luni, un număr record de cetățeni ruși au trecut în SUA dinspre Mexic pentru a cere azil politic, ca răspuns la represiunea sporită a lui Putin împotriva opoziției.
Avocații mai susțin că se așteaptă ca numărul solicitărilor să „explodeze” după invazia lui Putin în Ucraina – în special din partea bărbaților de vârstă militară care se tem că vor fi recrutați pentru a lupta.

Nu doar poporul îl abandonează pe dictator, ci și aliații din Parlament

De asemenea, Putin a fost abandonat de o parte dintre membrii propriei sale echipe, mai mulți parlamentari ruși retrăgându-și sprijinul pentru Kremlin în urma invaziei Rusiei în Ucraina.

Trupele rusești au intrat cu tancurile în Ucraina joia trecută, în zori, stârnind indignarea internațională față de președintele Vladimir Putin.

O liniște stranie s-a așternut în această dimineață peste Kievul aflat sub stare de asediu, după ce focuri de armă de calibru mic și rachete au fost auzite pe parcursul nopții. Trupele rusești au eșuat până acum în eforturile lor de a cuceri orașul.

 

Recomandarile noastre