Virgil Ianțu, campion la băut. Iată cine l-a dat de gol

Virgil Ianțu, campion la băut. Iată cine l-a dat de gol
Virgil Ianțu rămâne cel mai bun prieten al copiilor care spun lucruri trăznite. Dar și un personaj care ține mult la băutură.

E unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori ai României, dar Virgil Ianțu ar un viciu necunoscut de public.

Virgil Ianțu, campion la băut. Iată cine l-a dat de gol

Nu demult, Cabral a vorbit despre prietenul Virgil Ianțu, prezentator de la Vrei să fii milionar, că este în topul băutorilor, un adevărat campion, care câștigă mereu lupta cu paharul. De altfel și Virgil a menționat cu ani în urmă că ține la băutură, pentru că are o enzimă ce îl ajută.

Despre acest subiect delicat va vorbi Virgil Ianțu cu Denise Rifai, care l-a invitat în emisiunea ei. Este pentru prima dată după zece ani când Virgil pune piciorul la Kanal D, după un scandal monstru pe care l-a avut cu mai marii trustului. Motivul?

„A fost o politică pe care nu am înțeles-o si care a privat și publicul, câștigat de Kanal D datorită acestei emisiuni”

“(…) Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbată, ca mai apoi și durata unui episod să fie înjumătățită. A fost o politică pe care nu am înțeles-o si care a privat și publicul, câștigat de Kanal D datorită acestei emisiuni, de motivul pentru care se îndreptase spre acest post. (…)

„Voi veniți la serviciu cu o treime din salariu?”

“Contractul meu nu a fost onorat în ultimele luni. Din punctul meu de vedere nu mai exista de mult acest contract. Au fost probleme de ordin financiar, pe lângă altele, profesionale.

În toamna lui 2012 am avut mai multe discuții cu cei din Kanal D. Le-am spus că „Nu mai pot continua așa”. I-am întrebat: ‘Voi veniți la serviciu cu o treime din salariu?”. După aceea, m-am gândit mai bine, mi-am asumat pierderea și am filmat si sezonul trei”, spunea Ianțu, potrivit revista Tango.

A pierdut procesul

În urma discuțiilor aprinse cu Kanal D, el a dat trustul în judecată și procesul a durat doi ani. Vedeta a pierdut atunci și a fost nevoit să plătească niște cheltuieli de judecată enorme care, spun sursele s-ar fi ridicat la câteva mii de euro, reprezentând cheltuielile de judecată și onorariile avocaților de la Kanal D.