Viviana a rupt la „Bravo, ai stil!”. Atac la Andreea Bălan și Victor Slav! „Anda e logodită!”. Vezi aici tot momentul

Viviana a rupt la „Bravo, ai stil!”. Atac la Andreea Bălan și Victor Slav! „Anda e logodită!”. Vezi aici tot momentul
În gala de sâmbătă seara la Bravo ai stil! Celebrities, Viviana Sposub s-a prezentat cu un moment de roast compus chiar de ea, cap-coadă. Iubita lui George Burcea a fost la înălțime, glumele ei stârnind hohote de râs.

Iubita lui George Burcea a fost la înălțime, glumele ei stârnind hohote de râs. Din păcate, nu toți cei vizați au gustat pamfletul concurentei. Nu mai spunem că în rost a fost înțepată dur și fosta nevastă a lui Burcea, Andreea Bălan

Viviana Sposub
Viviana Sposub le-a mitraliat pe concurente, dar și pe jurați și pe fosta soție a iubitului ei!

Andreea Bălan, făcută praf de Viviana!

Viviana Sposub și-a reglat conturile în Gala Bravo, ai stil! într-un mare… stil! Tema galei a fost „Candy Land”, iar ea s-a prezentat cu o ținută accesorizată cu bomboane, dar a spus pe scenă că va aduce puțină ciocolată amară în această ediție. Și a început un adevărat spectacol de glume acide la adresa concurentelor, a juraților, dar și la adresa iubitului ei, a fostei sale soții și în final, la adresa ei. Viviana Sposub s-a autointitulat „spărgătoarea de case”, iar pe Andreea Bălan a lovit-o acolo unde doare cel mai tare.

„Iubitul meu are doi copilași superbi cu fosta lui soție. Noroc că seamănă cu el!”, a spus Viviana. 

Victor Slav, atenționat că Anda Adam s-a logodit

Show-ul incendiar a primit note surprinzătoare din partea juriului, Maurice ținând să îi facă frumoasei câteva remarci.

Un alt moment care a lăsat lumea cu gura căscată a fost atunci când Viviana „l-a atacat” pe Victor Slav. I-a spus acestuia că trebuie să înceteze, pentru că Anda Adam e acum logodită!

Puteți viziona întregul moment aici:

Așa cum ați observat, cea mai deranjată de roast-ul Vivianei a fost Ruxi-Opulență, care nu a gustat glumele și a ținut să întoarcă, la rândul său, câteva replici către rivală. La testimoniale, Ruxi a spus că nu mai vrea să aibă conversații niciodată cu această fată. Totodată, ținuta lui Ruxi din Gală a fost la înălțime, primind din nou aprecieri maxime din partea juriului.