Viviana Sposob i-a dat cea mai tare replică fostei neveste a iubitului ei

Viviana Sposob i-a dat cea mai tare replică fostei neveste a iubitului ei
Fostul soț al Andreei Bălan își introduce iubita în viața fetițelor, iar acum a făcut și public acest lucru. Fetițele lui se înțeleg de minune cu Viviana Sposub, au chiar și jocul lor preferat, împreună. Micuțele i-au găsit și un apelativ iubitei tatălui lor, pentru că prenumele întreg e prea lung și greu de pronunțat.

Viviana Sposob i-a dat cea mai tare replică fostei neveste a iubitului ei, după ce, în weekend, George Burcea a distribuit o imagine cu ea împletindu-le codițele fetițelor sale, iar probabil gestul acesta a deranjat-o pe Andreea Bălan și i-a reproșat lui George. Altfel nu se explică de ce acesta a avut o reacție dură la adresa fostei neveste.

Dar, atenți la imagine, artiștii au purtat războiul pe paginile lor de Instagram și nu oricum, ci la Story, unde, dacă nu ștergi postarea, dispare ea oricum, în 24 de ore. Viviana însă, nu are nicio problemă. Pune paie pe foc  în scandalul dintre foștii soți.

Andreea Bălan nu o vrea pe Viviana în preajma fetițelor sale

Andreea Bălan a explodat când a văzut că Viviana Sposub, actuala iubită a fostului ei soț, a postat imagini cu fiicele ei pe InstaStory. Erau imagini preluate de la tatăl fetițelor (foto), actorul George Burcea. Totul s-a întâmplat în acest weekend, când Ella și Clara au stat la tatăl lor și cu iubita lui.

Potrivit Cancan.ro, după ce a văzut postarea, Andreea Bălan ar fi amenințat că o dă în judecată pe Viviana Sposub, pentru că a pus pe internet imagini cu fiicele ei, și chiar ar fi apelat în acest sens la niște avocați.

Nu este clar dacă Viviana a șters sau nu imaginile inițiale de pe internet, dar, ieri, a postat altele, din aceeași serie. Se vede, din spate, căpșorul uneia dintre fetițe cu codițele împletite cu accesorii roz. Și mențiunea „Am fost la salon Vavi” (foto).

Așa îi spun Vivianei Sposub Ella și Clara. În cealaltă postare, Viviana distribuise o fotografie postată inițial de iubitul ei, George Burcea, pe care scrisese doar „Salon Vavi”. Postarea care e acum la Story e un video, realizat tot atunci.

Georgea Burcea joacă dur

George Burcea nu a rămas impasibil în fața scandalului. Supărat că fosta soție se ia de viața actualei sale iubite, el a deconspirat-o pe Andreea, demonstrând că ea și-a adus iubitul acasă, și că fetițele îl cunoșteau foarte bine pe Tiberiu Argint.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, declara artista în aprilie.

La două luni de la această declarație, iubitul Andreei, Tiberiu Argint, participa la ea acasă la o petrecere, în prezența fiicelor ei. De altfel, așa cum Rețete și vedete a scris, de câte ori Andreea mergea într-o vacanță sau excursie cu fetițele, iubitul ei de atunci, Tiberiu Argint, era și el alături, uneori chiar posta imagini din aceleași locuri, pentru a-și marca prezența.