Viviana Sposub și George Burcea se învârt în jurul sarcinii. Vine sau nu un bebeluș? Iată…

Viviana Sposub și George Burcea se învârt în jurul sarcinii. Vine sau nu un bebeluș? Iată…
Andreea Bălan se plimbă prin Dubai cu fetițele și habar nu are ce se întâmplă în viața fostului soț. Într-un fel sau altul, va conta și pentru ea dacă fetele ei vor avea un frățior sau o surioară.

Relația Vivianei Sposub a trecut la alt nivel. Se vede treaba că George Burcea nu pierde vremea.

Viviana Sposub și George Burcea, surpriză pentru Andreea Bălan

În ultimele zile un zvon tot circulă prin lumea bună. Să fie sau nu Viviana Sposub însărcinată? Nici George Burcea, care s-a tot jucat postând o fotografie cu niște tălpi de bebeluș, nici Viviana Sposub nu au făcut nici un fel de comentarii, așa că nimeni nu știa ce să mai creadă. Recent însă, a venit o afirmație care a șocat.

Întrebată de Ilinca Vandici pe platoul emisiunii Bravo, ai stil! dacă e însărcinată, Viviana Sposub a confirmat și a primit felicitările de rigoare.

„De la mine și George vă puteți aștepta la surprize”

În ultimul an, relația dintre Viviana și George a evoluat foarte bine, iar cei doi par extrem de fericiți. Tânăra se vede că a trecut bine și de momentul în care actorul a stârnit supărarea doamnelor, după ce a declarat că femeile trebuie bătute. Chiar dacă încă mai există incertitudini în ceea ce îi privește, Viviana e pregătită să devină mamă mai repede decât s-ar fi așteptat cineva.

De altfel, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a făcut ucenicia cu fetițele lui George Burcea și Andreea Bălan și s-a descurcat foarte bine. Viviana a mărturisit de mult că își dorește un copil, dar a afirmat că momentul va fi o surpriză.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.”, s-a destăinuit vedeta. Deci, anterior emisiunii tv în care a răspuns tranșant că e însărcinată.

În momentul de față, toată lumea e curioasă să afle ce reacție va avea Andreea Bălan despre jocul de-a uite sarcina, nu e sarcina.

Sursă foto: instagram