Viviana Sposub: „Vreau să câștig la Bravo, ai stil!”. La ce a apelat ea și George Burcea

Viviana Sposub: „Vreau să câștig la Bravo, ai stil!”. La ce a apelat ea și George Burcea
Noua concurentă din cadrul show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub, vrea cu orice preț să rămână în concurs. La ce a apelat.

După eliminarea cântăreței Olga Verbițchi care a încălcat regulamentul, Viviana Sposub are gânduri mari la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub își roagă urmăritorii să o voteze pentru a rămâne în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Iubita lui George Burcea vrea să le demonstreze tuturor că are tot ce-i trebuie să devină câștigătoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung.

Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic”, a afirmat Viviana Sposub.

„Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”

Până să ajungă însă acolo, e nevoie de multă muncă și multe voturi de la urmăritori. Așa că Viviana i-a rugat pe aceștia să fie alături de ea pentru a rămâne în concurs. De data asta, a fost ajutată și de George Burcea, care, de asemenea, le-a transmis o rugăminte fanilor să voteze pentru… soția lui. Și a insistat pe acest lucru.

Să se fi căsătorit oare cei doi în secret? Nu ar mira pe nimeni, mai ales că George este îndrăgostit lulea. ”-Spune-le să mă voteze! La ce număr, iubita mea? Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10. Știi că o să postez asta! Postează, iubita mea! Știi că te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”, a fost discuția dintre cei doi îndrăgostiți.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, iar de atunci sunt de nedespărțit. Sigur că în relația lor au fost și momente mai puțin bune, însă dragostea a triumfat.

Sursă foto: instagram