Vloggerița Irina Deaconescu l-a îngenunchiat pe fotbalistul Cristi Manea. Secretele vieții lor pe repede-înainte

Vloggerița Irina Deaconescu l-a îngenunchiat pe fotbalistul Cristi Manea. Secretele vieții lor pe repede-înainte
La 23 de ani se pregătește să devină cap de familie. Soț și tată, pe repede înainte. Fotbalistul Cristi Manea și-a cerut în căsătorie superba parteneră, pe la fel de celebra vloggeriță Irina Deaconescu.

Fundașul dreapta de la CFR Cluj este cel mai tânăr debutant al echipei naționale de fotbal a României: la numai 16 ani și zece luni (depășindu-l pe Grațian Sepi, care debutase în 1928 la 17 ani, 3 luni și 15 zile).

Obișnuit să le facă pe toate repede, nu e de mirare că a conceput un copil și că se și grăbește să se însoare. Duminică, acesta a profitat de atmosfera plăcută de pe plaja unde se afla cu iubita sa și prietenii lor, a îngenunchiat, i-a dat fetei un buchet imens de trandafiri albi, apoi i-a pus inelul pe deget. De bucurie, vloggerița a țipat.


Exclusiv. Dezmăț total cu canabis la aniversarea Madonnei. Cum a petrecut diva

Cât de prezent e Tiberiu Argint în viața fetițelor Andreei Bălan


Irina a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii alături de viitorulei soț cu mențiunea: „O să fiu wifey 🥺💍”.

Sinceritate: „entuziasmul ni se amestecă cu teama”

Cunoscuta vloggeriță va fi mamă pentru prima dată. Ea a povestit în ultimul vlog că plănuia să ascundă sarcina, dar nu a reușit acest lucru. A mai spus și cât de speriată a fost de perspectiva de a deveni mamă la numai 20 de ani, însă reacția iubitului ei i-a șters orice urmă de frică. Reacția iubitului ei i-a schimbat starea radical.

Cei doi îndrăgostiți așteaptă primul lor copil, iar în ultimul vlog postat de Irina, vorbește deschis despre sarcină și despre ce zodie va fi copilul.

„Viața ne-a făcut o petrecere surpriză. N-o să mint, entuziasmul ni se amestecă cu teama. (…) După calculele doctorilor, bebelușul se va naște cumva de la jumătatea lunii octombrie până la sfârșit. Deci… va fi Balanță sau Scorpion. În zodia Scorpion cunosc persoane, dar în zodia Balanță chiar nu știu”, a spus Irina Deaconescu.

Vloggerița nu a dat însă niciun detaliu despre sexul copilului și nici despre numele la care s-au gândit ea și Cristi.

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România. Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500.000 de abonați pe YouTube și aproape 800.000 de fani pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp