Vocea României nu se regăseşte în grila de toamnă de la PRO TV

Vocea României nu se regăseşte în grila de toamnă de la PRO TV
Mulți dintre cei care au îndrăgit concursul de talente ”Vocea României” se întreabă când îl vor vedea din nou. Nu sunt vești bune. Pro TV a anunţat show-urile pe care le difuza în toamna acestui an. ”Vocea” nu este printre acestea.

Pro TV a anunţat show-urile pe care le difuza în toamna acestui an. Pentru al doilea an la rând, Vocea României nu se regăseşte în grila postului.

Vocea României nu se regăseşte în grila de toamnă de la PRO TV

Vocea României  va fi înlocuită cu alt show. În grila de prime-time vor fi două noutăţi: primul sezon al show-ului muzical „Superstar România” şi debutul emisiunii matrimoniale „Căsătoriţi pe nevăzute”. Superstar România îi va avea în juriu pe Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga. Producţia matrimonială „Căsători pe nevăzute” are patru „experţi”. Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut.

În toamnă va fi şi ultimul sezon al serialului „Vlad”. Pentru Masked Singer, Las Fierbinţi şi Visuri la cheie urmează noi sezoane.

Emisiunile din toamnă de pe Pro TV

Totuși, vom avea parte de divertisment de calitate.

  • Superstar România (primul sezon). Show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a căutat pe curajoșii care cred că își pot transforma idolii în fani. Echipa de producție a dat startul filmărilor pentru primul sezon SuperStar România. Smiley face parte din echipa juraților, alături de Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. “A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm Romaniei un SuperStar care să devină legendă”, a declarat Smiley.
  • Masked Singer România (sezonul 2). Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Celebrități din toate domeniile vor purta măști și costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online.
  • Las Fierbinți, cel mai urmărit serial din România, revine cu o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care celebrele personaje vor încerca să iasă.

Continuă Visuri la cheie, iar Vlad este la ultimul sezon

  • Visuri la cheie continuă să schimbe viețile celor care au nevoie de ajutor. Dragoș Bucur și arhitecții  vor continua să schimbe oamenilor care cer ajutor. Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii „Visuri la cheie” vine cu schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați și optimiști, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, se alătură echipei. Cei doi, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.
  • Căsătoriți pe nevăzute, formatul TV în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită experimentând o nouă metodă bazată pe știință, vine în curând la PRO TV. Cu ajutorul celor patru experți, participanții show-ului Căsătoriți pe nevăzute vor fi “potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.
  • În cel de-al patrulea sezon și ultimul, Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul.  Mult așteptata concluzie a serialului iubit de milioane de români va fi aflată în această toamnă.

Ce ascunde Andreea Esca după pupitrul Știrilor PRO tv

Una din vedetele emblematice părăsește Pro TV. Fanilor le va lipsi mult

Recomandarile noastre