Cum a surprins-o Smiley pe Gina, iar prietenii le-au făcut poze

Cum a surprins-o Smiley pe Gina, iar prietenii le-au făcut poze
Deși sunt împreună de ani buni, Smiley și Gina Pisol nu au dat pe dinafară de fotografii cu ei împreună. Abia de un an au apărut primele imagini de cuplu. Și unele mai dese în ultima perioadă, după ce au devenit părinți.

La botezul fiicei lor, Josephine, prietenii au făcut fotografii cum a surprins-o Smiley pe Gina lui. Iar într-un puseu de sinceritate și fericire, artistul a împărtășit imaginile și cu comunitatea sa online.

„Duminica aceasta pentru noi a fost cod rosu de iubire. ❤️ Am avut familia alaturi, prietenii si persoanele dragi pentru a o sarbatori cu totii pe cea mai iubita fiinta din viata nostra. Josephine, esti TOT!”, a scris Smiley pe Instagram, alături de două fotografii în care apare împreună cu iubita sa, în ipostaze deosebit de tandre. Internauții nu s-au putut abține să nu comenteze. Se vede în privirile Ginei cât este de îndrăgostită de iubitul ei.

Cum a surprins-o Smiley a surprins-o pe Gina

Dincolo de cum a surprins-o el pe Gina, și alții i-au surprins în ipostaze și mai și. Una din invitatele de la botez a distribuit un video în care cele două vedete se sărută cu foc.

Gina și Smiley au avut duminica trecută botezul fiicei lor, alături de familie și cei dragi. Ambii părinți au îmbrăcat ținute de inspirație tradițională pentru momentul creștinării fiicei lor.

Nașa fetiței a fost o bună prietenă as Ginei Pistol și nu Adrian Sârbu și partenera sa, așa cum se anticipa. „Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi”, a spus Gina, acum ceva timp. Proaspăta mămică a vorbit deschis despre momentul emoționant din biserică. Gina Pistol a declarat pentru a1.ro că fetița ei a fost extrem de cuminte.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume” a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto. Instagram

Clark Gable  a pierdut-o pe femeia vieții lui într-un accident de avion. Ce a rostit lângă sicriu