Vrăjile sunt reale, chiar funcționează, se întreabă multă lume. Ce se știe despre ele și despre demoni

Vrăjile sunt reale, chiar funcționează, se întreabă multă lume. Ce se știe despre ele și despre demoni
Când cineva face o vrajă, se invocă o putere spirituală care face mai mult rău decât bine. Deși sunt frecvent văzute în cărți și filme fictive, există vrăjitoare și vrăjitori din viața reală care fac vrăji în mod regulat. Mulți dintre ei au atât vrăji „bune”, cât și „rele”, apelând la puteri spirituale din natură sau de la sine pentru a obține rezultatul dorit.

Vrăjile sunt reale? Chiar funcționează? Poate părea o activitate inofensivă, mai ales atunci când vraja are un scop bun. Cu toate acestea, dacă persoana respectivă nu invocă Dumnezeul trinitar, el, fie că își dă seama sau nu, apelează la puteri spirituale de origine demonică. Iată ce explicații dau inițiații în astfel de practici. Ele pot fi crezute sau nu. Dar sunt niște lucruri stranii.

Vrăjile și demonii

Vrăjile sunt reale. Acest lucru înseamnă că, dacă o vrajă este „reușită”, iar vrăjitoarea a reușit să obțină rezultatul dorit, fie a fost întâmplător, fie a existat o altă putere mai întunecată. Catolicii cred că demonii sunt adevărate ființe spirituale, îngeri căzuți care s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și au fost aruncați din cer. 

Aceste creaturi spirituale, deși invizibile pentru ochi, rătăcesc „în jur ca un leu care răcnește, căutând pe cineva pe care să-l devoreze” (1 Petru 5: 8). Ei posedă puterea de a influența oamenii atât la nivel spiritual, cât și la nivel fizic. 

Demonii pot manipula lumea naturală fie prin influențarea imaginației unei persoane, fie prin mișcarea fizică a obiectelor materiale. Vrăjile de succes se bazează pe aceste abilități demonice, deoarece oamenii nu posedă astfel de puteri.

Relația spirituală cu demonicul

Cei care fac vrăji devin adesea legați într-o relație negativă cu demonicul. Devenind sclavul demonului. Astfel de creaturi spirituale doresc putere asupra oamenilor. Vrăjirea este o modalitate prin care sunt capabili să câștige controlul și să posede o persoană.

Cu toate acestea, în timp ce aruncarea de vrăji este reală și poate avea consecințe reale, Dumnezeu este infinit mai puternic. 

Istoria uitată a primei regine a Angliei. Bloody Mary, Maria Sângeroasa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp