Vrei să scapi de colăceii de pe burtă ca să arăți perfect în costumul de baie? Încearcă dieta cu castraveți

Vrei să scapi de colăceii de pe burtă ca să arăți perfect în costumul de baie? Încearcă dieta cu castraveți
Să pierzi șapte kilograme în șapte zile pare doar un vis frumos. Se transformă în realitate, odată ce vei începe să ții dieta cu castraveți.

Numeri zilele până când pleci la mare, însă nu ști dacă vei scăpa de kilogramele în plus până atunci? Apelează la ajutorul castraveților, pentru că fac minuni.

Vrei să scapi de colăceii de pe burtă ca să arăți perfect în costumul de baie? Încearcă dieta cu castraveți

Specialiștii spun că dieta cu castraveți nu se ține mai mult de 7-14 zile, iar în această perioadă e important să consumați alimente bogate în proteine, precum pește, ouă, dar și pui și nuci. Cât privește consumul de fructe și legume, acesta va fi limitat. Cât castraveți trebuie să consumați la fiecare masă? Nu există o regulă, mâncați câți vreți și ori de câte ori vreți, pentru că acest aliment este extrem de sărac în calorii. În plus, este o binefacere pentru articulații, mușchi și piele.

Dezavantajele dietei cu castraveți

Există și câteva dezavantaje pe care le are dieta cu castraveți. După două săptămâni de mâncat castraveți, când veți începe să vă hrăniți normal e posibil să luați în greutate, întrucât este o dietă inadecvată din punct de vedere nutrițional.

De asemenea, dieta cu castraveți nu este o sursă de nutrienți. În dieta cu castraveți, îi puteți combina cu roșii, spanac, salată verde, orez brun, cartofi, pâine din grâu întreg, ulei de măsline. Evitați cât puteți prăjelile și dulciurile.

Hidratează și catifelează tenul

Vara și tenul beneficiază de puterea castraveților, fiind excelenți în arsurile provocate de soare și dermatită. Tot castraveții reduce nivelul de grăsimi de la nivelul pielii, fiind astfel un aliat de nădejde în luptă cu acneea și diminuează și punctele negre.

În plus, micșorează inflamarea pielii, iar aplicați pe ten oferă o senzație de prospețime și catifelare, iar folosiți frecvent îndepărtează petele, pistruii și ridurile, eliminând și coșurile. Nu în ultimul rând, castraveții relaxează ochii obosiți și ajută în vindecarea conjunctivitei.

Sursă foto: csid