Vrei să stai în apartamentul lui Carrie Bradshaw din New York? Absolut totul îți va sta la dispoziție

Vrei să stai în apartamentul lui Carrie Bradshaw din New York? Absolut totul îți va sta la dispoziție
Vă amintiți scena în care Carrie - alter-ego-ul cinematografic extrem de popular al lui Sarah Jessica Parker - își ordona garderoba în Sex & The City?  Întinsă pe patul ei cu o mulțime de semne („păstrează”, „poate” sau „aruncă!”). De ajutor îi erau prietenele ei de nedespărțit: Miranda, Samantha și Charlotte. 

Ideea de a retrăi acel moment intim și plin de farmec în același timp deja ne electrizează. Acum e posibil. Airbnb a decis să ofere posibilitatea de a locui în apartamentul istoric al lui Carrie Bradshaw din New York.  În plus, garderoba protagonistei va face și această experiență din New York, unică.  Și totul – absolut totul – vă va sta la dispoziție, scrie Elle.com.

Cum poți să dormi în apartamentul lui Carrie Bradshaw din New York?

Pare de necrezut dar adevărat, e posibil. Asta, prin participarea la o competiție care va trage la sorți doar doi câștigători foarte norocoși care se află în SUA la momentul depunerii cererii.

Pentru a deschide publicului ușile celebrului apartament din Upper East Side, Airbnb a solicitat colaborarea lui Sarah Jessica Parker și Warner Bros. În general, proiectul nu este altceva decât o sărbătoare a viitoarei lansări pe HBO Max Original a filmului „And Just Like That”, următorul capitol TV din Sex & The City.

Cărămizile roșii așa cum le-am văzut la televizor, un dulap strident (de marcă), biroul din spatele unei ferestre cu vedere la New York, laptopul deja deschis pentru a te lăsa să te închipui un scriitor adevărat, un pahar de martini pentru a sorbi un Cosmopolitan – cocktailul preferat al lui Carrie Bradshaw, desigur. Și, de asemenea, Sarah Jessica Parker care practic vă va întâmpina „acasă”.

Atmosfera care vă așteaptă în apartamentul recreat de Sarah Jessica Parker pare un vis, dar în schimb totul este realitate.

„Îmi pasă foarte mult la personajul Carrie Bradshaw și sunt foarte fericită să pot vizita lumea ei din nou pentru noul capitol al poveștii Sex & the City, spune Sarah Jessica Parker.  Sunt încântată că publicul nostru poate experimenta New York-ul lui Carrie ca niciodată și se poate pune în pielea ei, la propriu, pentru prima dată.”

Cât costă să locuiești în apartamentul lui Carrie Bradshaw

Aplicațiile pentru a participa la competiția care vă va permite să dormiți în apartamentul lui Carrie Bradshaw din New York se deschid luni, 8 noiembrie, la ora 18:00 (www.airbnb.com/sexandthecity).  Airbnb va găzdui două sejururi de o noapte pentru două persoane în nopțile de 12 și 13 noiembrie.  Costul este simbolic: suma pentru fiecare sejur se ridică la 23 USD pe noapte. Totul, pentru a sărbători împreună cea de-a 23-a aniversare de la prima noastră întâlnire (televizată) cu Carrie și prietenii ei.

Tot pentru a celebra lansarea continuării poveștii cu „And Just Like That” (în care Samantha lipsește).

Airbnb va face o donație către The Studio Museum, un muzeu de artă contemporană din cartierul Harlem din New York, dedicat promovării operei artiștilor de origine africană.  Nu uitati ca garderoba, inspirata si ea din marea munca a designerului Patricia Field, vă stă la dispoziție, integral,  pentru a intra in pielea unei fashioniste demne de numele Carrie Bradshaw.

Sursa foto: Airbnb