Vreți să știți cât de bogată e Delia? Nici n-a întrebat dacă e plătită sau nu de Antena 1

Vreți să știți cât de bogată e Delia? Nici n-a întrebat dacă e plătită sau nu de Antena 1
Jurata emisiunii iUmor a făcut deliciul telespectatorilor în emisiunea de duminică seara. Delia a făcut dezvăluiri incredibile.

Delia este, fără îndoială, o divă. Tot ce e legat de treburile gospodărești ale casei intră în atribuția soțului.

Delia a recunoscut în direct. Nu știe unde se plătesc facturile de curent, nici cum arată o cutie poștală

În emisiunea iUmor, Delia a spus, cu nonșalanță, că habar nu are când vin facturile de curent, cum arată și unde se plătesc. De acest aspect se ocupă doar soțul ei, Răzvan.

De asemenea, ea a mărturisit că nu are habar nici unde e cutia poștală a casei unde locuiește, dar bănuiește că acolo ar trebui să fie scris numărul apartamentului. Mai mult de atât, cântăreața susține că până anul trecut n-a avut habar nici dacă e plătită pentru a face parte din juriul iUmor.

Mihai Bendeac nu vrea să aibă de-a face cu lucrurile lumești

La rândul său, Mihai Bendeac nu și-a luat viața în piept nici până acum. Artistul a afirmat că nu a vrut să aibă de-a face niciodată cu lucrurile lumești, așa că tot ce înseamnă plata facturilor și a telefonului mobil îl face tatăl său. Ca și Delia, nici el nu știe câți bani are în cont și singurul care-l face legat de apartamentul său este ca lunar să fotografieze avizierul de la intrare unde e afișată întreținerea și contorul.

Ce l-au sfătuit colegii jurați pe Bendeac

Când colegii l-au auzit, i-au spus lui Bendeac că n-ar fi rău să se maturizeze mai repede, pentru că oricine s-ar putea trezi cu surprize neplăcute chiar și din partea familiei. Drept exemplu a fost dată Andreea Bălan, al cărei tată a lăsat-o fără bani, în timpul perioadei Andre, când a încercat să managerieze și alte trupe și a pierdut sume considerabile. Rămâne de văzut ce a înțeles artistul din sfaturile care i s-au dat.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre