Woops, a venit dezvăluirea! De ce se simțea nervos Jay-Z, iubitul lui Beyonce, în preajma lui Sean Paul

Woops, a venit dezvăluirea! De ce se simțea nervos Jay-Z, iubitul lui Beyonce, în preajma lui Sean Paul
Albumul de debut al lui Beyoncé, „Dangerously In Love”, a dat naștere mai multor single-uri care au ocupat multă vreme locul unu în topuri. Una dintre aceste piese a fost „Baby Boy”, o colaborare cu Sean Paul.

Interesant este faptul că Beyoncé a interpretat piesa doar o dată în direct cu Sean Paul. Totuși, ea se asigură întotdeauna că piesa face parte din lista de concerte. 

De ce Beyoncé nu a interpretat piesa live alături de Sean Paul

Sean Paul a oferit recent o explicație, susținând că motivul pentru care nu a mai cântat niciodată live cu Beyoncé este nemulțumirea lui Jay-Z. Se pare că soțul lui Beyoncé nu se simțea confortabil să îl vadă pe cântăreț în preajma ei.

Sean Paul a dezvăluit acest lucru în timpul unui interviu. Gazda emisiuni a subliniat că se zvonea că Jay-Z ar fi împiedicat interacțiunile între Sean Paul și Beyoncé, lucru confirmat de Paul.

„Da, pentru mine a fost ceva care era evident în acel moment. Știm că arta este arta”, a spus cântărețul.

Sean Paul, ținut departe de Beyoncé 

Sean Paul spune că nu este mulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile, deoarece l-au împiedicat să se bucure de succesul piesei. Cu excepția apariției în videoclipul muzical (pe care Paul l-a filmat separat de Beyoncé), cei doi au interpretat piesa împreună în direct, pe scenă, o singură dată.

În timp ce Beyoncé interpreta cu siguranță „Baby Boy” în fiecare turneu și în numeroase variante, Paul a urcat pe scenă alături de ea doar la MTV Europe Music Awards 2003. A marcat prima și ultima dată când au interpretat cântecul împreună.

În ciuda acestui fapt, Sean Paul a dezvăluit în 2012 că este recunoscător pentru că a avut ocazia să colaboreze cu Beyonce.

„Au existat doar o mulțime de controverse. Este o artistă uimitoare, piesa a fost pe locul 1 timp de nouă săptămâni, așa că a fost un moment foarte special pentru mine”, a spus el la acea vreme. 

„Baby Boy” este al doilea single de pe albumul de debut al lui Beyoncé, „Dangerously In Love”. Piesa a fost în topul Billboard Hot 100 din Statele Unite ale Americii timp de nouă săptămâni consecutive. A fost cel mai longeviv single numărul unu al lui Beyoncé înainte de a fi depășit de single-ul ei din 2007 „Irreplaceable”. În afară de succesul său din SUA, „Baby Boy” a atins primele 10 topuri din alte țări, inclusiv Australia, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Elveția și Norvegia.

Prietenul lui Vadim Tudor a făcut o „nebunie” la bătrânețe. Copiii lui au aflat din presă

Recomandarile noastre