Fiica lui Beyonce dansează. A moștenit sau nu talantul mamei sale

Fiica lui Beyonce dansează. A moștenit sau nu talantul mamei sale
Beyoncé este bine cunoscută pentru vocea ei puternică și mișcările iconice de dans, așa că nu este surprinzător faptul că fiica ei, Blue Ivy, este, de asemenea, o dansatoare.

Tina Knowles-Lawson, mama lui Beyonce și bunica lui Blue, a distribuit cel mai drăguț videoclip al copilului în vârstă de doar nouă ani, de la cursul ei dans. Cu „Gimmie Dat” a lui Ciara care se aude în fundal, Blue se distrează și arată niște mișcări serioase de dans.

Blue Ivy seamănă cu mătușa ei, Solange

În descrierea videoclipului, Tina a postat cel mai dulce comentariu. Ea a făcut o referire la Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, mătușa lui Blue și, de asemenea, o cântăreață și dansatoare fabuloasă: „Acesta este Blue, dar jur că pare că e Solange care dansa la această vârstă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tina Knowles (@mstinalawson)

Dansul nu este singurul talent al lui Blue. Ea este, de asemenea, un make-up artist talentat, așa cum a dovedit-o și bunica ei pe Instagram. În toamnă, Lawson a arătat cum Blue face un machiaj de poveste.

„Blue a mea este un make-up artist foarte talentat! Ea m-a transformat în Bunica Skeleton!!”, a scris Lawson pe Instagram.

Fiica lui Beyoncé și Jay-Z nominalizată la Grammy, pentru cel mai bun videoclip muzical

Fiica cea mare a lui Beyoncé și Jay-Z are șansa să câștigătoare a unui premiu consacrat. Mama ei a fost nominalizată la premiile Grammy 2021 pentru cel mai bun videoclip muzical, cu piesa „Brown Skin Girl”.

Blue Ivy, care cântă în deschiderea și în finalul piesei de succes, nu a fost inițial pe lista nominalizărilor, dar în ultimele zile, Grammy și-a actualizat site-ul web, pe care regăsește acum și numele micuței talentate. Rapperul american SAINt JHN, care este prezentat în piesă, dar care nu a participat la videoclip, nu este listat ca nominalizat. Fanii vor afla dacă tânăra vedetă va câștiga premiul la Grammy din 2021. Evenimentul urmează să aibă loc pe 31 ianuarie.

Antonia fără filtru! Ce lecții oferă comunității sale din online