Wow! Câte perechi de încălțări a avut Lidia Buble în Asia Express!

Wow! Câte perechi de încălțări a avut Lidia Buble în Asia Express!
Alături de frumoasa ei soră, Estera, Lidia Buble a participat în ultimul sezon Asia Express și a mers pe Drumul Împăraților. Cele două tinere au făcut o echipă care a câștigat rapid un număr impresionant de fani, cuceriți de aspectul și comportamentul lor.

Toți fanii ei știu că artista e o împătimită a modei și că deține în garderobă cantități impresionante de haine și accesorii. Însă abia acum am aflat că în aventura Asia Express și-a dus „nebunia” la un alt nivel. Lidia Buble nu a plecat cu bagajul gol sau cu strictul necesar în experiența vieții ei, Asia Express. Așa cum ați citit pe Rețete și Vedete, cântăreața a luat cu ea până și o păpușă Barbie, cu care a călătorit și a dormit.

Câte perechi de încălțări a avut Lidia Buble în bagajul său din Asia Express

Pe lângă faptul că adună cele mai frumoase piese de îmbrăcăminte de la marile case de modă, Lidia Buble este și o veritabilă colecționară atunci când vine vorba de pantofi. Ea are multe piese cu adevărat scumpe și frumoase. Sandale de la Bottega, pantofi Tabi de las Maison Margiela, încălțăminte Fendi și așa mai departe.

Dar, pe Drumul Împăraților, în Asia Express, Lidia Buble a lăsat deoparte tocurile, pentru încălțăminte comodă. Și nu a putut pleca cu puține la ea. Lidia Buble a îndesat în bagaj trei perechi de încălțăminte sport.

„Sinceră să fiu, dacă nu aveam încălțările alea, mi-ar fi fost foarte greu. Pentru că noi de dimineață și până seara umblam și alergam. Iar locurile prin care umblam erau un coșmar. Și dacă nu aveam încălțări bune, totul era mult mai greu. Am și auzit foarte mulți colegi care se plângeau de dureri de picioare.

Am alergat zeci de kilometri pe zi, am mers pe jos… Locurile prin care mergeam și unde ne-am cățărat noi, pe munți, erau cu noroaie sau zone foarte alunecoase. Sau, când ploua, era foarte important să ai încălțăminte impermeabilă”, a dezvăluit Lidia Buble. Vedeta a recunoscut că deși a trecut mult timp de la încheierea show-ului, nu și-a spălat încă „papucii”, ci i-a lăsat plini de praf și de amintiri din Asia.

Sursa foto: Instagram