Zac Efron a cumpărat un conac

Se zvonește că tânărul în vârstă de 32 de ani ar fi cumpărat o proprietate de 22 de milioane de dolari, doborând recordurile de vânzări în luxoasa enclavă din New South Wales.

Locuința este una dintre proprietățile de prim rang din Byron Bay, care înfrânge incredibilul conac de 20 de milioane de dolari al actorului Thor Chris Hemsworth din Broken Head.

Casa are cinci dormitoare mari, dormitorul principal cu baie privată și scări către un dressing la mezanin.

Are vedere panoramică la ocean și chiar scări private până la uimitoarea plajă Wategos, ceea ce înseamnă că cei doi au acces ușor către plajă.

La nivelul inferior există o sală de yoga și jocuri, o spălătorie și o cramă. Au o sală media și o zonă de living, de luat masa și de bucătărie în plan deschis, care duce la un balcon cu o piscină infinită încălzită și scări spre plajă. Există, de asemenea, o zonă de living, sufragerie și bucătărie în plan deschis, care duce la cel de-al doilea balcon de la ultimul etaj.

Golful Byron, enclava celebrităților pe timp de pandemie

„Am avut câteva vedete care se întreabă despre asta și câteva vedete din sport. După părerea mea, este cea mai bună casă din Golful Byron. Nu a fost surprinzător faptul că am obținut o vânzare rapidă”, a declarat Michael Coombs, agentul imobiliar de la LJ Hooker Avn care a vândut proprietatea de milioane de dolari.

Golful Byron a devenit o enclavă a celebrităților în mijlocul pandemiei COVID-19, mulți dintre locuitorii bogați ai Australiei adunându-se în orașul de pe plajă din cauza interdicțiilor de călătorie internaționale. Zac locuiește liniștit în Golful Byron în ultimele luni. 

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Virgil Ianțu, infectat de COVID-19

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri