Zâna Măseluță nu doarme în post!

Ashley Hamrick a declarat că tânărul ei fiu, Lucas, a fost în vizită pe Myrtle Beach împreună cu familia sa în luna iunie, când și-a pierdut unul dintre dinți. Băiatul a rătăcit dintele, rugând-o pe mama sa îl ajute să scrie o scrisoare către Zâna Măseluță, explicându-i incidentul. El a pus apoi biletul într-o sticlă și l-a aruncat în ocean.

Mama tânărului a spus că a fost surprinsă când un pachet misterios a apărut la ușa casei lor câteva luni mai târziu. Coletul conținea o scrisoare adresată lui Lucas și era semnată de către „Zâna Măseluță”.

„Sper că ai avut o vacanță distractivă la plajă! Îmi pare atât de rău că ți-ai pierdut dintele la surf. Am primit mesajul tău din sticlă, așa că nu am fost deloc îngrijorată că nu am găsit dintele imediat. Vești bune! Sirenele ți-au găsit dintele și mi l-au dat! Sirena a vrut să ai acest dinte de rechin pentru a-ți aminti de vacanță. Spală-ți dinții de 2 ori în fiecare zi pentru a-i păstra drăguți pentru mine. Folosește ața dentară și tu. Rămâi în siguranță”, spunea scrisoarea.

Ashley Hamrick a spus că pachetul conținea un colier din dinte de rechin pentru Lucas și nu a inclus nici un fel de informație cu ajutorul căreia l-ar putea identifica pe acest străin.

„Mi-aș dori să pot găsi persoana care a găsit #messageinabottle și să îi spun cât de mult apreciem cadoul său, bunătatea și dragostea răspândită de vesela Zâna Măseluță”, a scris mama tânărului într-o postare pe Facebook.

Inexplicabil. Frumoasa Megan Fox l-a părăsit pe tatăl copiilor ei, Brian Austin Green, pentru EL

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp