Zarug, transformare de senzație: „Am uitat cuvintele, am uitat paşii, am rămas fără aer!”

Zarug, transformare de senzație: „Am uitat cuvintele, am uitat paşii, am rămas fără aer!”
Travesti, o tânără blondă, cu o rochie scurtă şi unghii colorate, acesta este personajul pe care ruleta i l-a adus lui Zarug în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Carismaticul artist şi partenera sa, Jazzy Jo, se vor distra copios cu o melodie care a făcut furori în anii 2000 – Asereje (Las Ketchup) şi care le va asigura o apariţie memorabilă pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

„Faţă de ce au primit alţii la ruletă săptămâna aceasta, suntem bine!”, a declarat Zarug la aflarea personajelor, însă avea să realizeze repede că nu va fi deloc simplu. „Deşi toată lumea a spus că nu vom avea nicio problemă, am descoperit că avem probleme de respiraţie, sunt foaaaaarte multe vorbe!”, a completat şi Jazzy Jo.

„Înlănţuirea aia de vorbe e un fel de <kenli>. Cuvintele în sine nu înseamnă mare lucru, în schimb energia aia de fiesta e totul. Practic, a fost una dintre puţinele ocazii în care am cântat despre şi cu bucurie. Şi prima oară când a trebuit să fac şi o coregrafie. Care nu se ştie dacă a şi ieşit (râde). Cert este că m-am distrat copios să fiu…ketchup!”, a mai completat Zarug.

Cum s-au descurcat Zarug şi Jazzy Jo cu savuroasele personaje, dar şi cum au primit colegii lor provocările ruletei din această ediţie, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Vă mai amintiți cine este Zarug?

Pe Zarug îl știți din sezonul IV al competiției Asia Express 2021. Mihai Dan Zarug a făcut echipă cu Lorelei Bratu. Papu, așa cum îl alintă apropiații, a participat și la show-ul ”Chefi de la cuțite”.

Zarug are 40 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante și se evidențiază datorită dezinvolturii și farmecului special. De meserie el este designer vestimentar, unul mai nonconformist. În plus, este pasionat și de bucătărie.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești”, a declarat Zarug când s-a aflat în fața Ginei Pistol.