Zarurile au fost aruncate. Ei sunt finaliștii Asia Express!

Zarurile au fost aruncate. Ei sunt finaliștii Asia Express!
Este cu adevărat incredibil ce întorsătură a luat totul în emisiunea Asia Express. Echipele nu s-au așteptat la așa ceva, dar totuși s-a întâmplat.

Ultima zi dinaintea finalei Asia Express a fost presărată cu emoții din belșug. Cine au fost cei mai buni dintre cei buni.

Zarurile au fost aruncate. Ei sunt finaliștii Asia Express

Multă muncă, determinare, ambiție, dar și oboseală. După ce Bublițele Lidia și Estera s-au ales cu o cutie în care nu se știa ce culoare are nestemata, în semifinală a venit și rândul lui Mihai Petre și a Elwirei să aibă parte de același… handicap. Doar că soții Petre s-au pricopsit cu două cutii.

Până în ultima clipă Mihai și Elwira au fost convinși că nestemata roșie se află în cufărul lor, dar au avut cea mai nesperată surpriză. Din păcate, echipa eliminată a fost cea a fetelor.

Elwira a căzut în genunchi de bucurie

În momentul în care au văzut că sunt finaliști, Mihai și Elwira au căzut în genunchi, iar soția dansatorului nu s-a mai putut opri din plâns. Cei doi au fost atât de fericiți, încât i-au emoționat chiar și pe colegii de suferință. Estera și Lidia au fost pe cât de triste pentru că nu vor participa la finala din Ierusalim, pe atât de mândre că au reușit performanța de a ajunge atât de departe.

Cuza și Emi, șocați de faptul că au ajuns în finală

A doua echipă a finaliștilor, Cuza și Emi au rămas pur și simplu fără cuvinte când au aflat că sunt prima echipă care va pune piciorul pe pământul sfânt de la Ierusalim. Înainte de a fi anunțate echipele câștigătoare, Emi le-a făcut și o declarație de suflet colegilor de la Asia Express. Și-a cerut iubita în căsătorie, în direct.

Chiar dacă micuța cutie pe care o avea în mână când s-a așezat în genunchi nu avea atunci nici un inel, Emi a spus că speră ca iubita să fi spus da. Cea mai grea parte din emisiunea Asia Express, iar cele două echipe sunt mai determinate ca niciodată să câștige. Rămâne de văzut cine vor fi norocoșii.

Sursă foto: wowbiz