Zayn Malik s-a pozat fără tricou. Are o surpriză pentru iubita sa Gigi Hadid în colecția de tatuaje?

Zayn Malik s-a pozat fără tricou. Are o surpriză pentru iubita sa Gigi Hadid în colecția de tatuaje?
Zayn Malik a provocat agitație pe rețelele de socializare după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare fără tricou.

Tatăl în vârstă de 27 de ani, care rareori postează pe profilul său de Instagram, a postat imaginea spre bucuria celor 35,3 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, alături de o descriere criptică. În postare, Zayn apare cu spatele spre cameră într-o fotografie de tip Polariod.

„Colecția” de tatuaje de pe trupul lui Zayn Malik

Fostul membru al trupei One Direction le-a arătat fanilor „colecția” sa de tatuaje de pe trup, care se află în creștere. Alături de fotografie, el a scris: „Am niște lucruri pe care vreau să vi le arăt în curând!”. Nu e exclus ca artistul să sugereze că, în curând, pe pielea lui vor apărea tatuaje dedicate iubitei sale Gigi Hadid și al bebelușului lor.

Postarea cântărețului de pe rețelele de socializare nu a trecut neobservată de către fanii săi precum și de cei ai iubitei sale însărcinate, Gigi Hadid. Modelul și-a manifestat aprecierea pentru postare printr-un comentariu cu semne de exclamare.

Fanii cred că urmează lansarea unui nou album

Fanii entuziasmați, au presupus că artistul urmează să lanseze un nou album: „nu pot aștepta, prea multă nerăbdare”, „vreau să știu ce vrei să ne arăți, lucrezi la o piesă nouă??, „este cumva un album nou??”, „cred că urmează un album, sunt nerăbdător!!”.

Zayn distribuie rareori imagini pe rețelele de socializare, cea mai recentă imagine fiind un selfie cu ochii în lacrimi, pe care l-a postat în iulie. Imaginea a venit fără descriere, lăsându-i pe unii dintre fani să se întrebe despre povestea din spatele fotografiei.

Zayn Malik urmează să devină tătic, alături de unul dintre cele mai cunoscute modele din lume

Iubita lui Zayn, Gigi Hadid, nu este departe de a-și întâmpina primul copil alături de muzician. Deși cuplul nu a dezvăluit termenul de scadență, supermodelul și-a marcat într-o postare pe Instagram momentul de 33 de săptămâni de sarcină în iulie, ceea ce înseamnă că urmează să nască la jumătatea lunii septembrie.

Înainte de a-și întâmpina copilul, cei doi s-au mutat în luxosul lor apartament din New York, după ce au cheltuit peste 5,8 milioane de dolari în renovări. Înainte de a se stabili în locuința lor din New York, au petrecut cea mai mare parte a timpului din izolare la ferma familiei Hadid din Pennsylvania.

Cine o vrea pe Alina Sorescu divorțată de Alexandru Ciucu?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp