Zece secunde în fața unui OZN. Martor: Lumina era foarte puternică

Zece secunde în fața unui OZN. Martor: Lumina era foarte puternică
Poate să se întâmple o dată în viață sau niciodată. Un tânăr englez a stat în fața unui OZN timp de zece secunde. „Pur și simplu nu știam ce poate fi, așa că am decis să fac o fotografie”, a spus bărbatul.

Sunt tot mai multe persoane care spun că au văzut Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN). Mărturiile vin de peste tot din lume.  Un englez a declarat că a surprins săptămâna trecută un OZN timp de zece secunde deasupra falezei comitatului Devon, scrie Daily Mail.

Zece secunde în fața unui OZN. Martor: Lumina era foarte puternică

OZN și extratereștrii fascinează oamenii de zeci de ani. Iată că Matthew Evans (36 de ani) a văzut o obiect strălucitor pe cer și l-a fotografiat (36 de ani) a văzut o obiect strălucitor pe cer și l-a fotografiat.

Britanicul a remarcat un obiectul strălucitor pe geamul de la etajul casei lui, în comitatul Devon, din sud-vestul Marii Britanii. Fotografiile arătate de el dezvăluie patru lumini puternice în formaţie triunghiulară pe cerul nopţii.

„A stat într-un loc suficient pentru ca eu să scot telefonul şi să fac aceste poze. Apoi s-a îndepărtat rapid şi nu l-am mai văzut. Lumina era cu adevărat puternică. Nu am ştiut ce poate fi şi am decis să fac o poză. Nu sunt pe punctul de a-mi pierde minţile încă. Dar este greu să îl încadrez, aşa că bănuiesc că este un obiect zburător neidentificat”, a povestit tânărul pentru Dailymail.com.

Matthew Evans (36 de ani) a văzut o obiect strălucitor pe cer și l-a fotografiat

Pentagonul spune OZN-uri da, extratereștri nu

Pentagonul a publicat un raport public despre OZN-uri. Raportul de nouă pagini publicat pe 25 iunie a scris 144 de observări de militari. Doar unul ar putea fi explicat. Luis Elizondo, fostul director al programului Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) al Pentagonului pentru studierea OZN-urilor, a spus că raportul este doar vârful aisbergului.

„Acesta este un moment istoric pentru noi, în țara noastră și în armata noastră”, a declarat Elizondo pentru Fox News după publicarea raportului. „Guvernul a ieșit oficial și oficial și a informat Congresul că aceste lucruri sunt sunt reale și că nu sunt ale noastre (n.r. obiectele)”, a spus el.

Fostul președinte Barack Obama a stârnit și mai mult interesul când a fost întrebat luna trecută despre astfel de incidente la emisiunea „The Late Late Show with James Corden” de la CBS.

„Când vine vorba despre extratereștri, sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu le pot spune în direct. Adevărul e că atunci când am preluat funcția de președinte, am întrebat dacă există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială. Au cercetat puțin și răspunsul a fost negativ.

Dar ceea ce e adevărat e că există filmări cu obiecte care au apărut pe cer, despre care nu știm ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Cred că oamenii încă le iau în serios și încearcă să investigheze și să-și dea seama ce sunt”, a spus președintele SUA.

Raportul admite că multe despre fenomenele observate rămân dificil de explicat, inclusiv accelerarea, capacitatea de a schimba direcția și scufundarea posibilelor obiecte observate.


Oficialii americani spun: OZN-uri da, extratereștrii nu!

OZN-urile au trecut și prin România. Piloții le-au văzut, dar au tăcut

Recomandarile noastre