Zi mare pentru Gică Hagi azi! Japonia i-a făcut cel mai mare cadou

Zi mare pentru Gică Hagi azi! Japonia i-a făcut cel mai mare cadou
A făcut cinste României și o face în continuare. Gică Hagi, fostul mare căpitan și selecționer al echipei naționale, împlinește astăzi 57 de ani.

Face parte dintre sportivii de aur ai României. Este un munte de talent și un om în adevăratul sens al cuvântului. Gică Hagi s-a născut în aceeași zi cu Cristiano Ronaldo.

Gică Hagi împlinește 57 de ani. Ce secrete ascunde regele fotbalului românesc

A văzut lumina zilei pe 5 februarie 1965, la Săcele, iar Dumnezeu l-a înzestrat cu mult har. Așa se face că în cariera sa a reușit să aibă 223 meciuri şi a dat 141 goluri. Are trei titluri de campion și trei Cupe ale României. El este în doar câteva cuvinte Gică Hagi al nostru.

În Japonia există un oraș care se numește Hagi

Sunt puțini cei care știu că regele fotbalului românesc este absolvent de ASE. Și dacă unii cârcotași spuneau că a avut și grad, în perioada cât a jucat la  Steaua, adevărul e cu totul altul: a fost doar un simplu soldat. Un alt lucru de care lumea nu are habar este faptul că juca cu picioarele goale în ghete, motivând că așa simte mult mai bine mingea.

A fost la un pas de moarte

Cu mulți ani în urmă, Gică Hagi a dat mâna cu moartea. S-a răsturnat cu mașina în mijlocul câmpului, dar a avut mare noroc și a scăpat cu viață. Și dacă ar fi crezut cineva că regele fotbalului românesc e un fițos la capitolul mâncare, nu e nimic adevărat. Pentru că Hagi ar mânca în fiecare zi doar brânză cu roșii.

Care a fost primul cadou

Deși e om în toată firea, Hagi nu va uita niciodată cadoul pe care părinții i l-au făcut când avea doar trei anișori: o minge de fotbal din plastic. În ceea ce privește artiștii lui preferați, Hagi îi preferă pe Elvis, Beatles şi Bob Marley. Iar în Japonia există un oraș care se numește Hagi, unde trăiesc peste 50.000 de locuitori.

Sursă foto: prosport

Recomandarile noastre