Ziua și despărțirea în showbizz-ul românesc. O cântăreață celebră a anunțat despărțirea dupa 8 ani de relație

Ziua și despărțirea în showbizz-ul românesc. O cântăreață celebră a anunțat despărțirea dupa 8 ani de relație
Opt ani au fost împreună și nimeni nu a știut că au probleme atât mari încât să se ajungă la despărțire.

„Nu mai formăm un cuplu”, este vestea pe care a dat-o fanilor una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Care a fost motivul.

Ziua și despărțirea în showbizz-ul românesc. O cântăreață celebră a anunțat că nu mai face un cuplu cu tatăl copilului său

Vestea cu care Sore și-a întâmpinat fanii pe rețelele de socializare le-a dat acestora de gândit. Cântăreața a anunțat că după opt ani de relație, ea și Mircea, nu mai formează un cuplu și au ales să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au o superbă fetiță, Erin, în vârstă de șase ani. Pe de altă parte, ea a ținut să precizeze că vor fi mereu o familie, chiar dacă mami și tati nu mai sunt împreună. Sore nu a spus însă motivul care a stat la baza despărțirii.

„Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică”

“Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore pe Instastory.

„Nunta nu a fost pe lista noastră de priorități”

Deși Sore a fost cerută în căsătorie, cei doi au ales până la urmă să nu facă pasul cel mare.  “Am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez.

Am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: instagram