Zlatan Ibrahimovic, un fotbalist cu mai multe fețe. Cu ce i-a speriat pe coechipieri și pe adversari: „E foarte rău!” Video

Zlatan Ibrahimovic, un fotbalist cu mai multe fețe. Cu ce i-a speriat pe coechipieri și pe adversari: „E foarte rău!” Video
Detalii teribile ies la iveală despre unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din lume. Despre suedezul Zlatan Ibrahimovic se spune că are un comportament agresiv, nu doar față de adversari, ci și de coechipieri.

Zlatan Ibrahimovic este cunoscut pentru comportamentul său ușor agresiv față de adversari, dar și față de coechipierii săi, lucru care i-a adus deseori numeroase critici.

Totodată, există mărturii care dezvăluie faptul că are mai multe personalități, reușind cu ușurință să treacă de la stare emoțională la alta.

Ashley Cole, fost coechipier cu Zlatan Ibrahimovic la LA Galaxy, s-a arătat uimit de comportamentul jucătorului suedez. Acesta a declarat că Zlatan Ibrahimovic este o persoană schimbătoare, iar uneori îi dădea impresia că are multiple personalități. Cole a relatat cum Ibrahimovic era o persoană foarte liniștită în vestiar, iar în fața presei se schimba complet și se afișa ca un zeu.

Alteori, suedezul devenea agresiv și le reproșa jucătorilor evoluțiile lor din teren.

Are două personalități

„Zlatan are două personalități. În vestiar, el era minunat, liniștit, foarte modest, dar, în fața camerei de filmat, el era Dumnezeu. Avea momente când venea în vestiar și le spunea jucătorilor că nu pot pasa, că nu pot alerga, că sunt înceți, dar, în fața presei, se schimba complet”, a declarat Ashley Cole, pentru Daily Mail.

Acesta a povestit o întâmplare petrecută în vestiarul de la LA Galaxy, când Zlatan Ibrahimovic a încercat să îl provoace, dar Cole l-a liniștit imediat pe jucătorul suedez.

”A încercat să mă confrunte o singură dată. A ridicat mâinile în aer. I-am spus ’Lasă mâinile jos’. Sunt foarte serios, sincer”, a mai spus Ashley Cole.

Ashley Cole a evoluat pentru LA Galaxy în perioada 2016-2019 și s-a intersectat cu Ibrahimovic la echipa din Major League Soccer doar un an. Suedezul a semnat cu LA Galaxy în 2018 și a rămas până în 2020, atunci când a revenit la AC Milan.

Sare la bătaie din nimic

Într-o filmare postată pe Tik Tok, fotbalistul suedez este suprins cum, din senin, lovește un coleg de echipă, cu palmele peste cap. Deși stă liniștit pe scaun, iar tânărul pe care îl agresează se află în fața sa, dintr-o dată, Ibrahimovic sare ca ars și îi dă cu palmele în cap. Luat prin surprindere, acesta nici nu are timp să reacționeze. Rămâne uluit, moment în care suedezul continuă să-și verse nervii dând cu picioarele în scaun.

Înjură și scuipă

Comportamentul bizar al lui Ibrahimovic a fost sesizat și de jucătorii români care i-au fost coechipieri.
Dorin Goian și-a amintit de modul dur în care a fost tratatt de atacantul suedez, în meciurile din Serie A.

„Îmi vine în minte acum că nu mi-a plăcut deloc să joc contra lui Ribery, nu mi-a plăcut să joc împotriva lui Van Persie, m-a omorât într-un meci.

De asemenea, în top e și Zlatan Ibrahimovic, e foarte rău, face orice să te intimideze, să te înjure, să te scuipe atunci când nu îi iese jocul”, a povestit Dorin Goian, pentru Playsport.

Legendar pe terenul de fotbal

Cu toate acestea, dar și în ciuda faptului că a ajuns la 41 de ani, Zlatan Ibrahimovic este dorit în continuare în avanposturile lui AC Milan, care în 2020 l-a readus în Europa din Statele Unite ale Americii, unde a îmbrăcat tricoul lui LA Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic este în prezent accidentat și, cu toate că își dorește să continue la nivel înalt, poate ajunge în situația în care să fie forțat să pună stop carierei de jucător.
De-a lungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru Malmo, Ajax, Juventus Torino, Inter, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy.