Exclusiv. Zmărăndescu e topit: „Aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericireeeeeeeeeee…!”

Exclusiv. Zmărăndescu e topit: „Aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericireeeeeeeeeee…!”
Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară. Celebrul sportiv care își conduce propria academie de lupte și-a mărit familia cu un junior – Zmără junior. E fericit de nu-și mai încape în piele, pentru că mai are un băiat care-i va duce numele mai departe.

Cătălin și Luiza, soția lui, s-au cunoscut la Londra, și s-au cununat civil în 2014. Din prima căsătorie, Cătălin are doi copii mari, Alexandra și Mihai. La 16 ani, în 2015, băiatul lui, Mihai, a decis să intre în ring. A luptat cu un irlandez mai vârstnic și l-a făcut praf. Cătălin mărturisea atunci,  că a plâns. De emoție, de fericire.

Apoi au venit alte emoții peste el. S-a lăsat el însuși de lupte, a decis să revină în țară, la Târgoviște, locul de baștină al soției sale. A deschis o academie de sport, a participat la un sezon Ferma, a devenit tată a treia oară. Matilda Victoria. Mati. Are doi ani acum. Dar familia Zmărăndescu s-a mai extins.


Debut pentru Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Nimeni nu mai credea

Katy Perry e gata să vorbească despre divorț


Cătălin și frumoasa sa soție își mai doreau un copilaș, planul nu era să fie așa de repede. Au aflat în iarnă că li s-a întâmplat o minune. „Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat”, povestea sportivul.

Bun venit pe lume, Zmără junior!

Joi, a anunțat vestea cea mare. Puiul cel nou a venit pe lume. Îi urăm și noi să fie sănătos și fericit!

„Astăzi la ora 10:12 a venit pe lume Zmără Jr. –  4.300kg și 50 cm.  Aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericireeeeeeeeeee și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță și acum un băiat pe cinste ”, a scris, entuziasmat, Cătălin Zmărăndescu pe contul său de socializare.

Retragere în glorie, aclamat de peste 4.000 de oameni

Pe 13 mai 2017, cel mai cunoscut luptător român, Cătălin Otto Zmărăndescu a scris ”Ultimul Capitol” dintr-o parte din viața sa sportivă. Cătă a decis să intre pentru ultima data în cușcă, și a susținut, la Fiction Night Club, în Londra, meciul de retragere din MMA, sportul care l-a consacrat. Adversar i-a fost  polonezul Tomasz Czerwinski.

Cătălin Zmărăndescu este primul român care a devenit campion mondial la MMA. E un tanc de om, cu tatuaje pe corp și dantură perfectă. ”Când eram mic și fugeam de la antrenamente, mâncam bătaie și de la mama, și de la tata și de la antrenor”, își amintea sportivul într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Evz.ro.

Cătălin Zmărăndescu deține titlul European și Mondial IBA boxing. În noiembrie 2016 a avut ultimul meci de box.

Sportivul s-a mutat la Londra din 2009, unde a ajuns la finalul scandalului în care a fost implicat de Gigi Becali. Aici și-a dechis propria școală de lupte, Zmărăndescu Sports Academy. De când a ajuns pe malul Tamisei, Zmărăndescu a cucerit, unul după altul, toate titlurile naționale punse în joc de englezi, și pe lângă acestea altele mondiale, șase la număr, la box și MMA. Meciul de retragere practic a fost tot o luptă pentru un titlu mondial: CFC (Cage Fighting Championship).

Așa cum declara pentru cititorii Evz.ro cu ani în urmă, voia să revină în România și să deschidă o academie sportivă. Aceasta există, are un real succes și, dincolo de pregătirea unor viitori campioni, formează sportivi de la cele mai fragede vârste.

Sursa foto: Facebook