10 fotografii uimitoare cu Audrey Hepburn pe care nu le-ai mai văzut

10 fotografii uimitoare cu Audrey Hepburn pe care nu le-ai mai văzut
Legendara actriță ar fi avut astăzi 91 de ani și, pentru a sărbători tot ceea ce a făcut-o atât de fabuloasă, Marie Claire a căutat-o prin arhive foto. 

Mai jos sunt 10 dintre imaginile mai puțin cunoscute ale lui Audrey Hepburn, din tinerețea ei în Olanda până la munca ei pentru cauze umanitare care a urmat după ce a devenit o divă în adevăratul sens al cuvântului.

Pe scena din Arnhem, 1943

În timpul celui de-al doilea război mondial, Hepburn a locuit cu mama ei în Olanda și a urmat Conservatorul Arnhem. În acest timp, și-a dezvoltat interesul pentru teatru și a exersat baletul.

La Ciros Club

În 1950, la vârsta de 21 de ani, Hepburn a fost fotografiată la Ciros Club din Londra împreună cu actrița Jean Bayless.

Cu mama ei în 1951

Mama lui Hepburn era baroneasa Ella van Heemstra, o aristocrată olandeză.

Practicarea baletului, 1952

Hepburn a fost o dansatoare de balet și a dansat în filmul din 1952 „The Secret People”.

Cu Bud Fracker,1954

Bud Fraker a fost un fotograf care a executat fotografii promoționale pentru filmele de la Hollywood. A făcut faimoasele fotografii ale lui Hepburn cu un suport pentru țigări pentru Mic dejun la Tiffany’s, precum și fotografii pentru Sabrina (în imagine)

Cu soțul Mel Ferrer, 1959

Hepburn s-a căsătorit cu actorul Ferrer în 1954 și a divorțat de el în 1968. A continuat să aibă o căsătorie de 13 ani cu psihiatrul Andrea Dotti.

În Green Mansions, 1959

Hepburn a apărut în 27 de filme în viața ei.  Când a devenit mamă, a decis să se concentreze mai mult pe familie.  Fiul ei Sean Ferrer i-a spus recent unui intervievator: „Presupun că oamenii ar putea să mă învinovățească pentru că am pus capăt carierei lui Audrey ,dar ea a vrut să fie cu familia ei.

Pe platoul de la “Mic dejun la Tiffany’s”, 1961

Acesta a fost cel mai faimos rol al ei, deși autorul Truman Capote a dorit-o pe Marilyn Monroe pentru rol.  El s-a plâns că Hepburn a fost „extrem de defectuoasă”.

Cu bebelușul Sean în 1961

Hepburn a avut o relație strânsă pe tot parcursul vieții cu fiii ei Sean și Luca.  Potrivit lui Luca: „De fapt, a fost foarte fericită în legătură cu înaintarea în vârstă, deoarece a însemnat mai mult timp pentru ea însăși, mai mult timp pentru familia ei și separarea de frenezia tinereții și a frumuseții care este Hollywood-ul.”

Ținând un discurs al UNICEF în 1992

Audrey Hepburn a fost ambasador de bunăvoință al UNICEF și a primit o medalie în onoarea activității sale umanitare.  Ea și-a dedicat ultimii ani din viață pentru a ajuta copiii săraci și subnutriți.

Sursa foto: Marie Claire / Rex

Ce face Lidia Buble cu noua iubită a lui Răzvan Simion