Rapper celebru împușcat mortal

Rapper celebru împușcat mortal
Rapperul american Huey, în vârstă de 32 de ani, care a devenit cunoscut în 2006, când a ajuns cu o melodie pe primele locuri din topurile din America, a fost împuşcat mortal în localitatea Kinloch din statul Missouri.

Huey, pe numele real Lawrence Franks Jr., a fost împuşcat mortal joi seară, scrie The Guardian. Artistul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să îl salveze. El a murit în scurt timp din cauza rănilor.

Încă o persoană, de 21 de ani, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită, a fost, de asemenea, împușcată în incident. Viaţa acesteia nu este în pericol. În cauză poliţia a deschis o anchetă și efectuează cercetări. Oamenii legii americani au lansat un apel către martorii atacului armat și i-a rugat să colaboreze pentru soluționarea investigațiilor care au loc, scrie presa de peste ocean.


Bleonț a făcut anunțul. E oficial candidat

Adio colăcei, bun venit siluetă! Rețetă ultrarapidă pentru a slăbi 10 kilograme


Familia, apropiații, dar și fanii regretatului artist sunt în stare de șoc. La scurt timp după incident, managerul său a spus despre acesta că ”Vorbim despre un bărbat tânăr care avea toată viața înainte. Era pur și simplu fericit de viața lui”, negăsind o explicație pentru cele întâmplate.

Cum a cunoscut artistul celebritatea

Cunoscut și sub numele de Baby Huey rapperul Huey s-a născut şi a fost crescut în Kinloch, suburbie a oraşului Saint Louis. El a început să cânte rap încă din adolescenţă, a avut un mare succes între tinerii din orașul său, ceea ce i-a adus un contract cu casa de discuri Jive.

Anul 2006 l-a consacrat la nivel mondial după ce piesa sa ”Pop, Lock & Drop It”, s-a clasat pe locul al şaselea în topul american al single-urilor, și a rămas pe poziție timp de șapte săptămâni. Albumul pe care este inclusă melodia, ”Notebook Paper”, a ajuns pe poziţia 26 în clasamentul Billboard. Patru ani mai târziu, în 2010, rapperul a lansat al doilea album, ”Redemption”, care însă nu s-a bucurat de acelaşi succes.